Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Çevrimdışı oturum açanları görün
Çevrimdışı oturum açanları görün
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya akadaslar gizli cam açma programı olan var mı :DYok o daha bulunmadı ama senin için bulcaz

demek camlar açılıo seni seniii
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eee şimdi ç.dışı girdiğimizde belli mi olcekk?
evet gercekten belli oluyor
ben denedim ama gene %100 degildir mesela bazen müzik sesi gelio msn im açıkkken
ama kendi öbür msn imde denedim ikisini de actım biri ç.içi biri çdışıydı ozamanda müzik sesi gelmedi ama başta dediyim gibi bazen müzik sesi geliyor
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eee şimdi ç.dışı girdiğimizde belli mi olcekk?
evet gercekten belli oluyorben denedim ama gene %100 degildir mesela bazen müzik sesi gelio msn im açıkkken :D ama kendi öbür msn imde denedim ikisini de actım biri ç.içi biri çdışıydı ozamanda müzik sesi gelmedi ama başta dediyim gibi bazen müzik sesi geliyor
Hımmm
aman yaa hiç ugraşamıcamm ben şimdi sinirolurum olmazsaa
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eee şimdi ç.dışı girdiğimizde belli mi olcekk?
evet gercekten belli oluyorben denedim ama gene %100 degildir mesela bazen müzik sesi gelio msn im açıkkken :D ama kendi öbür msn imde denedim ikisini de actım biri ç.içi biri çdışıydı ozamanda müzik sesi gelmedi ama başta dediyim gibi bazen müzik sesi geliyor
Hımmmaman yaa hiç ugraşamıcamm ben şimdi sinirolurum olmazsaa
olsun sen dene genede iyi oluyor

h,ç yapmasam bundan iyiydi
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
hala da benim