You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ce'e iyiki doğdun:)

Administrator
Bugün ce'e nin doğum günü eski nickiyle saadeti ebediyyegülücük
Doğum günün kutlu olsun vatana millete hayırlı olsun :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
RE: ce'e iyiki doğdun:)
allah hayırlı uzun ve günahsız ömürler versinRolleyes
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
dogum gunun kutlu olsun sevranın hemsehrısı:D:D mutlu ve huzurlu dogum gunlerıne kanat acaraktan sevgı saygı ve kardeslık cercevesınde bır omur gecırerekten sozun kısası mutlu yılllar ıste:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
islamiforum ailesi olarak doğum gününüzü en samimi dileklerimizle kutlar esenlikler dileriz
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
iyiki doğdungülücük allah hayırlı ömürler versinSmile

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Ce ' eee nbr? :D yeni yaşın hayırlı olsun. Allah Sağlık mutluluk huzur nasib etsin gülücük
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
HİÇTEN BİLE ABLACIM HİÇDE KLİŞE DEĞİLDİ YORUMLARIMIZRolleyesŞAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAA
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ya ben hiç size dermiyim zatenBig Grin ben kendi klişeliğimi bozayım dedim her doğum gününe aynı mesajı yazıyomuşum gibi hissettim de bi anBööö Rolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.