You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?

Anket Başlığı: Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet destekliyorum 6 (100.00%)
hayır 0 (0%)
beni ilgilendirmez 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 6 (100%)

Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?

Profesör
RE: Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?
ögrenmek istemiyorumgülücük cehalet kötü bişy ama o kalsın ))Sizde içmeseniz iyi oLar
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?
1 tl az olur 10 tl yapacaklarki kimse içmesin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-09-2010, Saat:02:37 PM, Düzenleyen: Melek.
Kıdemli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
içme zaten yusuf aferin sana gözüme girdin bak) yazık ne luzumu var kimsecikLer içmesinn

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gecmıste bılıyordum ama :D

rep hakkım bıtmıs arkası yarın artık kucuk melekgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Ben hiç içmedim hani bana aferin hıhhh
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sukut sana herşey için her zaman aferin ablası ) yusufa kırk yılda bir aferin denmiş çokmu ))

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.