You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?

Anket Başlığı: Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet destekliyorum 6 (100.00%)
hayır 0 (0%)
beni ilgilendirmez 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 6 (100%)

Administrator
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-07-2009, Saat:06:10 PM, Düzenleyen: Sükut.
kimya-yı saadet
RE: Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?
bana göre uygundur...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?
bana göre önce uygun geldi ama bunun ticari yönüde var bu uygulamayla en fazla %2si bırakır gibime gelio..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
daha da artırsınlar bence Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tiryakileri için farketmez ifade sadece aile bütçesine 1 tl olsa bile zarar verir.. diye düşünüyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
oy kullan ayşe:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
niye kahkaha kullanacağım şık yok burada delice kullanmıcam işte Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
3.sacenek war anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-07-2009, Saat:07:44 PM, Düzenleyen: Sükut.
Profesör
beni ilgilendiriyosa ne olacak kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
ozaman bana rep wericen:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.