You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?

Anket Başlığı: Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet destekliyorum 6 (100.00%)
hayır 0 (0%)
beni ilgilendirmez 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 6 (100%)

Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?

Profesör
RE: Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?
ne fenasın sen yaa :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Caydırıcı önlem olarak sigaraya 1 TL'lik zam yapılmasını destekliyor musunuz?
bizde çare tükenmezz:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
ThE İmaM
10 lira zam olsa daha iyi olmaz mı :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hiçbirşeyin işe yarayacagını sanmıyorum...içen içiyor zaten sadece irade...gerisi boş...1 değil 10 lira zamda olsa adam kalitesini düşürür içtigi sigaranın ucuz alır yine içergülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bırakın mıllet rahat rahat ıcsın sıgarasını:D
zam yapınca yıne tıcaretını yapanlar kazanacak nasılsa....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
içmesin ya yazıkSad
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sen yemek ustu sıgaranın ne demek oldugunu bılmedıgın ıcın oyle soyluyorsun:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.