You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???

Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???

Üye
RE: Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???
ağır sorumluluk ister. kendi ailemden biliyorum hep kavga çıkıyor çünkü çarşaflı kardeşlerimiz islamiyeti tam tamına yaşamak eksiksiz tavizsiz yaşamak istiyorlar doğrusuda bu. ama bi yandan da aile gelenekleri var. amcamın yanına babamın eşi çıkmıyor aynı odaya oturmuyor buda çok şiddetli tartışmalara neden oluyor ki amcam zaten 60 yaşında yaşlı hasta yengem mesela babama çok analık etmiş amcamın eşi yengem çekinmiyor ama hal öyle olunca ciddi anlamda tartışmalar yaşanıyor. yani bilmiyorum eğer onun yolunda gidersen ahiretini kurtarırsın ama sen onun yolunda gitmeyeceksen hiç boş yere üzüp günahını alma derim.
bu hayatta gülmemi isteyen tek kişi fotoğrafçıydı..
oda parasını istedi zaten
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
sıkma canını ya gülücük şuan ne giyiyorsun ki kap, pardesü filan mı ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Anladim.. Allah mekanini cennet eylesin..
cok ozur dilerim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-11-2014, Saat:08:54 PM, Düzenleyen: _ELisa_.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.