You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???

Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???

Üye
RE: Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???
Ben sandece senin yorumlarına binayen yazmadım yazdıklarımı herkezin üstüne alınacak kadar cümleler var zehan çarşafa peçeye karşıda demedim gülücük İnsanların dikkatini çekmiyor peçe takmak merak ediyorlar o peçenin altındaki yüzü sadce bu merak ve görebilme bundan dolayı bakıyorlar benim cevremdeki insanların hanımlarının %80 ni peçeli illaha siyah giyilecek diye bişey yok ben cevremde renkli giyinen desenli ferace üzerine peçe takan insanlrıda görüyorum seçim giyene kalmış ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Benim çevremde pek feraceli yok, kişiyi güzel göstermiyorsa, yeterince bol ise
iyi bir kıyafet demekki; bir de çok rengarenk kastetmedim, yanlış anlaşılmasın,
gri,kahve v.s mat renkler di benim düşüncem.Çok renkliler de dikkat çekici.
Halen favorim bol pardesü. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
yarın bugün birileri bol pardüsünden memlun olmassa insanlara rahatsızlık verici olarak düşünürse çıkartmak zorunda kalırsın demek istediğim kim nederse desin kim nasıl düşünürse düşünsün giydiğin kuran ve sünnete ters değilse kimseyi takma gülücük benim anlatmak istediğim bu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-09-2014, Saat:11:34 AM, Düzenleyen: €L€Z.
-İKRA-
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
Şahsen, vahyin ışığında bir tesettür gerçekten nefsimi irdelemiyor, bu hissim kesinlikle çarşaf sempatisinden dolayı değildir. Tesettür, kalıplaşmış anlamından cıkılarsa en iyi tabiri;kişinin kendisini değil başkasının gözlerini, nefsini örtmektir derim.

Bu yüzyılda Erkek olmak kadar Bayan olmakta zor.Aşufte kadınlar mı dersin bone kadar olmayan şortlarla dısarıya cıkan erkekler mi dersin her çeşidi var dışarıda..Hatta içeride bile var(TV).

Bunu da söylemesem olmayacak.Gerçekten kendini ins ve cin'den koruma gayreti olan bir kadına Allah azze ve cellenin yardımı oluyor.Kul bir yandan Rabbi bir yandan ortaya muhteşem bir şey cıkıyor.Önemli olan "Dert" derdin kadar yardım görüyorsun Allahtan.. Vesselam.

Konu biraz amacından cıktı ama Hakkını helal et kardeş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Konuyu açan kardeşim, eğer takva sahibi bir kız bulursanız;
arkadaşların söylediği gibi, başkaları ne der diye düşünmeyin vesselam..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.