You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???

Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???

General
RE: Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???
bu tür giyim tarzında olan insanlara dışardan öcü-kara böcek-yobaz gibi yargılanması çok yanlış..ALLAH rızası için kendini sadece eşine saklayan birine bu gözle bakan insanları kınıyorum..o kişinin yaşam biçimi kimseyi ilgilendirmez..

bazen pazarda markette vs de görüyorum..kimisi acayip acayip süzüyor karşısındakini birde dudak burkuyor..ığğğ der gibi..ama kendini görmez.. etini herkese alenen sergilerken meleklerin ona nasıl baktığını bilmez...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bende pek tecrübe sahibi değilim..ama açıkçası çevrem ailem benim kararlarımı ALLAH rızası için benimsemiyorsa..hayatımda olmasınlar..

sorun yaşatanların karşısınada geçer şunu dersin ALLAH ım benim için hayırlısı ne ise olsun..ailemin hayırı yoksa onları sana havale ediyorum..Alırsın eşini en kutsal yerinize evinize gidersin gülücük

nureddin yıldız hocanın dediği bir söz var daracık kovboy kotu giymiş teyzenin bana ne lazımı var...yani senin çevren ALLAH rızasını gözetmiyorsa ne yapabilirsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-09-2014, Saat:09:14 AM, Düzenleyen: Noyan.
-İKRA-
Çarşaflı gelenler de var dükkana;
şunu söyleyebilirim, diğer çarşaf takmayan ama güzelce tesettürünü sağlayan
kişilerden daha artıları olduğunu göremedim (davranış v.s. bakımından);
hatta onlarda da şu moda olmuş (bazılarında ve özellikle gençlerde gördüğüm),
süslü ve gösterişli çanta takıyorlar, inanın ki insanın bakası geliyor.
Bir de niçin siyah giyiliyor? Siyah çok dikkat çekici; gri, v.s. yine göze batmayan bir renk kullanılabilir.
Somalililer öyle yapıyor.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
siyah renk peygamber efendimizin sancak-ı şerif ini temsil eder manevi olarak bakarsak ...görsel olarak bakarsak olay artı almak değil ki..sadelik..tabiiki bu doğru kullanılırsa gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Peygamberimizin en çok giydiği ve sevdiği renk beyaz idi.
Bir de artı almaktan değil, göze çarpmamaktan bahsediyorum. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.