En çok özlem duyduğum şey çocukluğumun günahsız günleri...
Anlaşmakta zorlandığım pek insan olmaz ama aynı paydada buluşamayınca zorlanıyorum...derdimi anlamayan insanlar olunca olur...
Çevremdeki insanlar beni hayra davet ederlerse yönlendirirse hatalarımda da uygun şekilde uyarırsa beni mutlu olurum...
Size bir nasihatta bulunsam kalp kırmayın derim hocam...ilk aklıma gelen buydu...
Beklerim hocam geçmesi için...Estağ. çekerim...sabretmem gerektiğini düşünürüm...eğer sabredememiş laf etmişsem...üzülürüm hemen ya

Affederim hocam...aldatılmayı affetmem zor gibi duruyor ama onuda affederim ya...unutuyor insan her yapılanı...
Allah'ım kaza bela verme...gelmişine geçmişine rahmet eyle...kabir azabından muhafaza buyur diye dua ederim...
Çok küçükken sokakta oynuyordum...taşlarla birden yola doğru fırlattım taşı...taş yolda giden arabaya geldi araba durdu adamlar indi arabaya baktı ne oldu diye
ben eve kaçmıştım tahminen 6-7 yaşlarındaydım 
Tahammül edemediğim bir insan tipi yok hocam...
Kardeşimin uyurken haline baktıkça...birde ramazanda sahurda ezanı dinlerken...
Kendimde hiç beğenmediğim özellik...eve geldikten bu yana saldım biraz sanki hocam
eskiden kendim evde işleri yapardım 4yıl öyle olunca insan onca zamandan sonra biraz salıyor...toparlanmam gerek
birde fazla rahatım herhalde olur yaparız gibisindenim...pek dert etmem
yaparımda şükür 
Güzel duygular hocam sevmekte sevilmekte...
Hayra vesile olan yapmış gibidir...
ayrımcılıkı tanımlıycak birşey gelmedi aklıma...kafam çok dolu hocam ya...
Kadın annedir,emanettir,sevgi,şefkat doludur,cennet de ayakları altındadır...
Erkek sorumluluktur,ne olursa olsun dik durmalıdır...
Hayatımda bir başkasına yaptığım en büyük kötülük değer vermektir herhalde hocam...
Hayat...sonsuzluğa giden yoldur...
Dostta olmazsa olmazım vefa ve saygı hocam...
su içmek
diyebilirim...ağzımı boş tutmak istemiyorum bide...En çok yağtığım dua bende kalsın hocam...ama bir kısmı imzamda var zaten

En çok okuduğum sure-inşirah suresi hocam

hayatımda iyiki varsın dediğim kişiler ailem ve bana dua eden insanlar...tabi beni üzenlerde tecrübe oluyor hocam...
En çok korkutan şey-boğularak yada yanarak vefat etmek hocam...küçükken boğulma tehlikesi geçirdimde ondan kaldı herhalde

dua bende kalsın hocam yazmayayım buraya...
Ağlamayı sevmem hocam gülmeyi severim...erkekler pek ağlamaz herhalde ya...yeri geldiğinde ağlarım tabi ki o ayrı..
Bunu insanlar söylesin hocam...sorunun cevabı bende değil

Keşke oyunlar oynamasaydım (yalından)
Keşke bazı insanlara fazla değer vermeseydim hocam...
Keşke insanları üzmeseydim hiç...
İyiki foruma üye olmuşum...
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)