You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çalıkuşu
RE: Canfeda
Basligi acana, soru soranlara ve cevab verene cok cok tesekkur ederimgülücük cok guldumgülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülme sitare soru sor :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Soriyimgülücük

Nasilsin?

İyi misin?

Gecen hafta nasil gecmisti?

Bu gun nasil gecti?

Hastamisin degilmisin?

Yaorgun musun dinc misin?

Bu saatte uyumak istiyor musun?

Yatsi namazini kildiniz mi?
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Kendimden bahsedecek olursam aciz bir kulum hocam...

insanlarla iletişimim güzeldir hocam şükür...

evet güleryüzlüyümdür...

Eskiyi ve kaybettiğim insanları düşününce ağladığım olmuştur...birde bazı videolar izleyince...

En kötü günüm diyebileceğim bir günüm olmadı hocam...

Ar. gör olarak atandığım gün diyebilirim...tam eminde değilim açıkcası

Mutluluk benim için kanaat etmektir...şükretmektir...

ailem için ilerde eşim için çok şeyden vazgeçerim hocam...

hayat felsefem...hayra vesile olan yapmış gibidir...

aşk eğer helal olan ise aşkı seçerim kesinlikle...

hayatı bir resimle çizmek istersem uzun ama sonu ikiye ayrılan bir yol çizerdim...

evet gün batımı izledim evet üzüyor hocam...

en çok kıymet verdiğim ailem...

kolay kolay vazgeçmem hocam...şöyle ifade edeyim...otobüsü kaçırsam arkasından koşarım genede kolayca vazgeçmem...

Sevgi: anlamlı...insana değer katan bir duygu...

Macera: Hayat...

Hayal: Herşey hayal etmekle başlar hocam...

Kardeş:çok şey çok...

Dost: muhabbet...

Aile: herşey neredeyse...

Eş: Cennetin anahtarı...Allah'ın emaneti...

Hayat: Sonsuzluğun anahtarı buda

İnsan: Hata...

Özlem: yaşanılması gereken bir duygu...

Hasret: Çekilen şeye göre değer kazanan...

Beklemek: genelde benim yaptığım...bazen insanlara yaptırdığım

Endişe: Korku...

Özgürlük: Allah'a kul olmak...

Kaçmak istersem kutlu nebinin diyarına gitmek isterdim hocam...

sonuna kadar dayanırım...hemen pes etmem tabi ki...nefes alıyorsak bir umut vardır...kıyametin kopacağını bilseniz bile fidanı dikmek gerek vs vs

hacca gitmek isterdim o diyarlarda düşünüp namaz kılmak isterdim...

İlahi dinlerim...Erkin koray/Sevince dinlerim...Grup Yeniçağ dinlerim...kafama eseni dinlerim yaw

Hayat insanın insana yaptığı zulümü kimsenin kimseye yapmadığını öğretti hocam...acı olsada öğrenme süreci öğretti...

Hayatta illa yapın dediğim şeyler:
1)Hayatta her insan 2-3hf yoğun bakımda durmalı gözlem yapmalı...gençliğinde asan kesen o insanoğlunun düştüğü aciz durumu,tüm makinaların onu kurtaramadığını görmek gerek Sad bir gün önce tedaviye aldığım hastanın ertesi gün yatağı boş olunca insan ürperiyor hocam Sad
2)Çocuk esirgeme kurumunda bulunan çocukları ziyaret etmek gerek...afedersiniz ama insanın ne mal olduğu o zaman anlaşılıyor...

Marur olma padişahım senden büyük Allah var...sözü geliyor aklıma hocam...gün olur devran döner sözünden...

Bugün elimizdedir yarın ise soru işareti ?

İnsanlarla uğraşmak...insanların zulmü...

Para hak yolunda harcanmadıkça dert getirir hocam...insanın bir vadi dolusu altını olsa ikinciyi istermiş...nefis doymadığından dert getirir...

gidenlere bağlı olarak ağlamak bence doğrudur...belki bir ibret alma yoludur...

kıymet bilmeyen insanları affetmeli hocam

Nefis konusunda,ilim konusunda zayıfım hocam

Güçlü olduğum yönüm yok sanırsam

evet tartışmaya müdahale gereği duyarım iki günlük dünyada kalp kırmaya değmez hocam...

Evlenme yaşı diye bir yaş yoktur hocam...zinaya düşme tehlikesi varsa evlenilmeli...birde saliha bir eş bulunca inşallah.mobilyaya değil benimle cenneti kazanmak isteyen birisini bulunca...yani yaşı yok

BEŞİKTAŞ'ın renkleridirde ondan uyumludur hocam...sorduğun da soru mu şimdi aaaa

Yazar MFG,Hekimoğlu İsmail,Nureddin Yıldız...Her kitabımı severim hocam

Sevdğim birine şuan duana beni de katar mısın derdim...

Mikail/Bir gün 8. sınıftaki okumalarım geliyor aklıma ah ah.hey gidi günler hey.

en çok yıkan olay dedemi ninemi kaybetmemdir...çok severdim ama ya

Yemek yaparım hocam...4 yıl yemek yaptım...şimdi evde annem yapıyor işte yardım etmeye çalışıyorum...çiğ köfte yaptım yemek sayılmaz o...ilk yemeğim çorbam mercimek çorbası idi

en önemli karar akademisyen olmaktı herhalde hocam...ilerde de evliliğe evet demek olacaktır.

Kurtlar vadisini lisede yurtta izlerdim...çoooktandır bakmıyorum ama hocam. baya çok hemde...

kavga etmem ki ben hocam...

gönül sevdiği için güzeldir hocam...kimsenin olmadığı bir ormanda ağaç yıkılsa ses çıkar mı...insan olmadığı için duyulmaz ses olmaz buda bunun gibi birşey hocam bence

tam şuan eşimin dizinin dibinde olmak isterdim...

çocukluğu özlüyorum çünkü o zaman ki insanlar yok artık

dost muhabbettir arkadaştan bir tık öndedir hocam

susmak gerçekten en büyük erdemlerdendir hocam...

bir kapıyı kırk kez çalmak hocam...

kelime oyunu yapma hocam

ailem için ilerde eşim için çok şeyden vazgeçerim...

kendi kendime konuşmuyorum hocam...

sormasınlar dediğim soru özel konulardır hocam

Peygamberimiz sokakta yanımdan geçse yüzüne bakamazdım vallahi

Alemlere rahmet olduğu aklıma geliyor...güzel ahlakı tamamladığı ve bir sürü duygular hissediyorum

Kişi kendisi için istediğin din kardeşi içinde istemedikçe tam iman etmiş olmaz...

Vallahi her özelliğini seviyorum efendimizin(sav)

bu soruyu boş bırakıyorum hocam...

bugün israftan sakındım hocam...yardımlaştım...camiden sol ayakla çıktım...yemekte besmele çektim...sadaka verdim...

aşereyi mübeşşere desem hocam 10 tane olur...

sünnetine sarılmayı gerçekten çok önemsiyorum hocam...yaşamış gibi olmasakda zerre tatsak ne güzel olur...

bakmanın ilkinde sıkıntı yoktur hocam...ikincisi aleyhimizedir...bakmak içinde bana göre biraz istemsiz olur görmek ise detay barındırır içinde hocam...

Müslüman yaşamak için yer hocam...

her ikisi de anlatılıyor hocam...

Ehliyetim var hocam...B

En çok baharda severim ağaçları...umut aklıma gelir çünkü...

Allah korkusu ve ahlak olarak açıklarım bunu hocam...baba çocuk ilişkisini...

İstanbul'a gitmek isterdim hocam...Hadise konu olduğu için daha ne olsun.

Yüzme biliyorum hocam

ŞİİR
Sen çalış! olmazsa âlem sıkılsın
Yardıma koşmayan kalem sıkılsın

Kanatlan üveykim sen de kanatlan
Çatlarsan bir yerde yollar sıkılsın

Akıncımız akıp gitti dönmedi,
Gitmeyip yerinde seken sıkılsın

Yapılanlar taş taş olup devrildi.
Bu Ülkeden gelip geçen sıkılsın

Mimarlar çekilip gittiler çokdan,
Çıraklık bilmeyen kullar sıkılsın

Var olup boy atdı (bâtıl) bir yokdan,
Hakkı söylemeyen diller sıkılsın

Ey canını fedâya and içmiş baş
Sen çek git yoluna kalan sıkılsın

söz edilemez hocam...konuştuğuna bakmak gerek önce...

öyle mi olurmuş bilmiyordum hocam

hatayı anlamak ile olur bence pişmanlık...

adımı bana amcamın kız vermiş hocam...

asla affetmem dediğim şey...herhalde aldatılmaktır hocam...tam emin değilim ya Sad

olmazsa olmazlarım kitaplarımdır...saygıdır...iyi huydur...

evet hocam hatasını anlamayan,kalbimi kıran ama gönlümü almayan biri ile arkadaş kalırdım...

genelde belli etmem hocam...karşımdaki anlasın isterim...en son çare olarak belli ederim ama tabi ki laf vurarak değil...

Yağmur olsaydım...küçük bir kız çocuğunun avuçlarının içine düşmek isterdim...

evet sevmediğim yemeği hatır için yerim...mantar çorbası sevmem...2 yıl önce davet edildiğim bir iftarda içmiştim

en çok güldüğüm Atalay Demirci...

Zaman ilaçtır hocam...gerçekler zamanla anlaşılır... anladin

mazlumun ahı yerde kalmaz hocam...bizden çıkmazsa çocuklarımızdan çıkar...oda olmazsa hesap günü var...

evet çok yaşadım hocam...fazla değer verip karşılığını bulamadığım çok oldu...hayırlısı hocam... olay bittikten sonra kim suçlu ne farkeder... Keremcem geldi aklıma yahu Big Grin

deterjanlarda öyle miymiş...ilk defa duydum hocam...Allah razı olsun

Ankara Kızılay'da 5tl ye fal bakıyorlar hocam. hiç denemedim de düşünmedimde...

Hayat hocam hiçbirşey göründüğü gibi değil...hecelerde öyle demek ki değil mi gülücük

Hocam izledim teflon tava yapılışını gülücük gülücük gülücük bir sürü işlemi var şimdi burada anlatayım mı gülücük gülücük gülücük

zaten teflon sorusundan sonra karakutu ya da 1kg demir mi ağır 1kg pamuk mu ağır sorusu bekliyordum açıkcası gülücük şaşırmadım hocam... gülücük

insanız hocam tatmin olmak istiyoruz...özellikle hasta insanlar...o yüzden aynı yalan iki kere kanıyoruz bence gülücük

hayatımı tek bir cümlede anlatacak olursam...ACİZ BİR YOLCUYUM...

Bu fani hayatın şu an ölüme en yakın noktasındayım hocam...

Zeki Müren/Seni Sordum Yıldızlara...

Yaşlanmak hem olgunlaşmak hem çocuklaşmaktır hocam...

1)Küçükken yaptığım en büyük yaramazlık koşarken düşmüştüm dedemin evinde burnum tırmak'a gelmişti...dikiş atıldı burnuma Sad Sad Sad
2)Birde ne akılsa küçükken trene taş atmıştım trende giden görevli de yanına yığmış taşları bana atmıştı gülücük çok korkmuştum yahu çok gülücük gülücük

En güzel yaptığım yemek çorba yaparım hocam ya...mercimek çorbasını iyi yaparım içen arkadaşlar öyle söylüyorlar...tekrar süzmek gerekmez...
Taze fasulyeyide güzel yaparım hocam... gülücük ama illaki yemeği serviste süslerim...birşeyler yaparım... gülücük öyle tabağa koyup direk sofraya koymazdım....bence birisi pilavı güzel yapıyorsa çok yol almış demektir... :D :D :D

[Resim: guzel-sozler-en-guzel-sozler.jpg2aacae61...ec19c6.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-12-2013, Saat:12:03 AM, Düzenleyen: Can Feda.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.