You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: ÇAKYAMUNİ
Ben okuyorum çoğunu.
Bence isteyen istediği konuda yoğunlaşabilir

En azından gereksiz konu acmiyor
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Allah sonsuz razı olsun güzel insan....sağol varol... aslında okumuyorsak((((((buradaki konulanları okumak zorundayız demiyorum,,,genel söylüyorum)))))) hiçbir şeyden şikayet etmeyede hakkımız olmaz .... çünkü ne yapıyorsak bilmeden yapıyor olacağız ve bu bilmeden yapılanların olumsuz sonuçlarından bizlerde mesul olacağız ister istemez...bu yüzden okumalıyız diyorum biteviye okumalıyız ilanihaye okumalıyız... ALİ ŞERİATİ durduk yerde ALİ ŞERİATİ olmadı.... NURETTİN TOPÇU, CEMİL MERİÇ, SEZAİ KARAKOÇ, İSMET ÖZEL ve diğer benzerleri durduk yere kendileri olmadılar... bunlar bizim yüce medeniyetimizin her zaman taşıyıcısı oldular.... bizim medeniyetimiz kitapla kuruldu...

ALLAH AŞKINA şu söze bakınız:::::::::::HER MEDENİYET BİR KİTABA DAYANIR,,, SENİN KİTABIN HANGİSİ diyor CEMİL MERİÇ üstad... yani kitapsız olmaz dostlar,,,okumadan olmaz... vallahi olmaz billahi olmaz tallahi olmaz... evet hep kitaplarla yaşamayalım... sevinçleri sevgileri dostlukları da yaşayalım...muhabbette edelim ama bunlarda da boğulmayalım...yani denge olsun...

KİTAP şeytanların ve dostlarının düşmanıdır dostlarım.....kitap çok önemlidir... ki KUR'AN niye geldi ve KUR'AN'ın kurduğu kurmak istediği neydi....düşünelim dostlarım... şeytanlar kitaptan çok korkuyorlar... YILBAŞI melaneti niye var... tvlerin gerçek varlık sebebi nedir.. dizi denilen lağım ürünleri niye var... sanatçı şebeklerin gerçek vazifeleri neler...

şeytanlar ve dostları durmuyorlar ama ben de durmayayım bırakın.... dünyada baki değilim... en azından yarın RABBİMİN huzuruna vardığım zaman bir şeyim olsun ortaya koyacak.... bir kârım mı var bundan... siteden paramı alıyorum... şöhretmi olmak istiyorum... hayır dostlarım hayır... böyle ucuz işlerle işim olmaz benim...

ben size BİR ŞEY ANLATAYIM da dinleyin lütfen.....

istesem şerefimi namusumu devletimi dinimi vatanımı satsam yazabileceğim yerler elbette olurdu... hatta ulusal düzeyde yayın yapan bir sitede yazıyordum.... galiba 2 yıl kadar yazdım... güya adalet için vardılar ahlak için vardılar... ama sahibi bana dedi ki,,, biraz dur dinlen... bunu niye mi dedi... durduk yerde demedi... benim yazılarımdan karşı cephe yani rahatsız oluyormuş... ben bağımsızım ya,,, her türlü düşünceye objektif yaklaşıyorum ya... beyle rahatsız olmuşlar... ben de dedim ki,,,, abicim onların kafası yok mu... cevap versinler... burada adalet nerede... ben şöhret şan mevki makam para için yazmıyorum... ben insanlık için yazıyorum dedim... ve emin olun ayrılda demedi... ama içimden geçeni yazamayacağım için... abicim lütfen beni siteden tamamen ayırın dedim...EMİN OLUNUZ AYRILANA KADAR DA CANIM ÇIKTI...

yani dostlar... bırakın da kurtarmayacak belki beni ama kurtarabilir diye düşündğüm ve onunla huzur bulduğum bir şeyim olsun...

ANLAYIŞLA, MUHABBETLE, SEVGİYLE, SELAMLA, DİNLE, İMANLA, VATANLA, MİLLETLE, DEVLETLE, KİTAPLA can dostlar, sevgili dostlar, güzel dostlar... ALLAH a emanet olunuz.

REYYAN,,,,,,,,,,,,,,,,,
En azından gereksiz konu acmiyor ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Allah sonsuz razı olsun güzel insan.... teveccühünüz diyelim... en derin ve kalbi muhabbetle....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2014, Saat:11:26 PM, Düzenleyen: demiryumruk.
Ruhumuz Yeter...
valla bende seni sirf konu acip gerisine hic bakmayan biri saniyodumgülücük abi iyi guzel fakat nacizane bir onerim konu icerigini biraz daha kisa ve öz tutsak daha faydali olur diye dusunuyorum
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
öyle şey olur mu güzel insan...inşaallah diyeyim de valla zor oluyor be can gardaşım, dostum, arkadaşım, kardeşim güzel insan...

ah keşke uzun okumaya kendimiz bir alıştırabilsek... okuma alışkanlığı kazanmanın en mühim yollarından biri olarak görür CEMİL MERİÇ üstad uzun yazı okmaya sabretmeyi...

deneyeyim derim ama bir yerde benim de elimde olan bir şey yok... MAKALELER kısmı için...

ama FELSEFE kısmı için inşaallah başarmaya çalışırım söylediğini... önerine eyvallah her zamanda açığımdır...

ALLAH razı olsun.... en derin ve kalbi muhabbetle can kardeşim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2014, Saat:11:23 PM, Düzenleyen: demiryumruk.
Ruhumuz Yeter...
insallah birbirimizdrn ne kadar istifade edersek faydadir
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
inşaallah güzel insan inşaallah..... yaşamak paylaşmak demek... fikir teatisi insan için vazgeçelimez bir şeydir... BARİKAİ HAKİKAT MÜSADEMEİ EFKARDAN DOĞAR...Namık KEMAL öyle demiş...

en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RABİA,,,, güzel insan tam tanımadığınız için böyle bir algı oluşmuş... yoksa nezakete çok dikkat ederim... ama dediğim bazı konularda sertimdir ama başka çıkış yolumda yoktur... çünkü hayvanlığa isyanım vardır...

en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan... selam sevgi dua umut muhabbet ahlak adalet nezaket iman vatan kitap ile... tüm güzellikler senin sevdiklerin sevenlerin için olsun güzel insan...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.