Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ÇAKYAMUNİ
ÇAKYAMUNİ
ALLAH AŞKINA şu söze bakınız:::::::::::HER MEDENİYET BİR KİTABA DAYANIR,,, SENİN KİTABIN HANGİSİ diyor CEMİL MERİÇ üstad... yani kitapsız olmaz dostlar,,,okumadan olmaz... vallahi olmaz billahi olmaz tallahi olmaz... evet hep kitaplarla yaşamayalım... sevinçleri sevgileri dostlukları da yaşayalım...muhabbette edelim ama bunlarda da boğulmayalım...yani denge olsun...
KİTAP şeytanların ve dostlarının düşmanıdır dostlarım.....kitap çok önemlidir... ki KUR'AN niye geldi ve KUR'AN'ın kurduğu kurmak istediği neydi....düşünelim dostlarım... şeytanlar kitaptan çok korkuyorlar... YILBAŞI melaneti niye var... tvlerin gerçek varlık sebebi nedir.. dizi denilen lağım ürünleri niye var... sanatçı şebeklerin gerçek vazifeleri neler...
şeytanlar ve dostları durmuyorlar ama ben de durmayayım bırakın.... dünyada baki değilim... en azından yarın RABBİMİN huzuruna vardığım zaman bir şeyim olsun ortaya koyacak.... bir kârım mı var bundan... siteden paramı alıyorum... şöhretmi olmak istiyorum... hayır dostlarım hayır... böyle ucuz işlerle işim olmaz benim...
ben size BİR ŞEY ANLATAYIM da dinleyin lütfen.....
istesem şerefimi namusumu devletimi dinimi vatanımı satsam yazabileceğim yerler elbette olurdu... hatta ulusal düzeyde yayın yapan bir sitede yazıyordum.... galiba 2 yıl kadar yazdım... güya adalet için vardılar ahlak için vardılar... ama sahibi bana dedi ki,,, biraz dur dinlen... bunu niye mi dedi... durduk yerde demedi... benim yazılarımdan karşı cephe yani rahatsız oluyormuş... ben bağımsızım ya,,, her türlü düşünceye objektif yaklaşıyorum ya... beyle rahatsız olmuşlar... ben de dedim ki,,,, abicim onların kafası yok mu... cevap versinler... burada adalet nerede... ben şöhret şan mevki makam para için yazmıyorum... ben insanlık için yazıyorum dedim... ve emin olun ayrılda demedi... ama içimden geçeni yazamayacağım için... abicim lütfen beni siteden tamamen ayırın dedim...EMİN OLUNUZ AYRILANA KADAR DA CANIM ÇIKTI...
yani dostlar... bırakın da kurtarmayacak belki beni ama kurtarabilir diye düşündğüm ve onunla huzur bulduğum bir şeyim olsun...
ANLAYIŞLA, MUHABBETLE, SEVGİYLE, SELAMLA, DİNLE, İMANLA, VATANLA, MİLLETLE, DEVLETLE, KİTAPLA can dostlar, sevgili dostlar, güzel dostlar... ALLAH a emanet olunuz.
REYYAN,,,,,,,,,,,,,,,,,
En azından gereksiz konu acmiyor ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Allah sonsuz razı olsun güzel insan.... teveccühünüz diyelim... en derin ve kalbi muhabbetle....
abi iyi guzel fakat nacizane bir onerim konu icerigini biraz daha kisa ve öz tutsak daha faydali olur diye dusunuyorum
ah keşke uzun okumaya kendimiz bir alıştırabilsek... okuma alışkanlığı kazanmanın en mühim yollarından biri olarak görür CEMİL MERİÇ üstad uzun yazı okmaya sabretmeyi...
deneyeyim derim ama bir yerde benim de elimde olan bir şey yok... MAKALELER kısmı için...
ama FELSEFE kısmı için inşaallah başarmaya çalışırım söylediğini... önerine eyvallah her zamanda açığımdır...
ALLAH razı olsun.... en derin ve kalbi muhabbetle can kardeşim...
en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan...
en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan... selam sevgi dua umut muhabbet ahlak adalet nezaket iman vatan kitap ile... tüm güzellikler senin sevdiklerin sevenlerin için olsun güzel insan...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi