Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ÇAKYAMUNİ
ÇAKYAMUNİ
müsterih olun, ceza müddeti dolunca otomatikmen normale dönersiniz

iki isimle üyelik kullanmak yasak bilginize
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.

tamam yılbaşı alışverişi yapan Hakan Şüküre adam gibi adam diyen bir güruh da var şu sitede olayların gerçek yüzünü yazmak istiyorsun ama
konularının %100 arkasında olsam da bu konuların sayısı fazla olunca siyaset meydanına dönüyor islami forum

ama bu gayretini de tebrik etmek isitiyorum yaşananları kendine dert edinip bu kadar emek veriyorsun doğruların bilinmesi için
gayretin taktire şayan
Allah yardmcın olsun kardeşim
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
ÇEYREK SELAATİN,,,,,,,,güzel insan kalbi ve derin teşekkürler... ama normalde bugün sabah saat 09:41 sularında açılması lazımdı ve hala kapalı...en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan... sevgi selam dua umut muhabbet iman ahlak adalet vatan kitap ile...
Z4F3R_,,,,,,,,,,,,en derin ve kalbi ve sonsuzcasına teşekkürler...FAZLA KONU açmamın nedeni her şeyin zamanında bayatlamadan ortaya konması ve insanların bilgilerine sunulması...Allah razı olsun dostum...dostum napayım din-devlet-vatan-millet tehdit ve tehlike altında...hiçbir zaman şahsi yaşamadım...her zaman yoksullar ezilenler garipler mazlumlar ve din devlet vatan millet için yaşadım...yani bırakalım bende bu konularda meydanda olayım...gayem hakikatin ortaya çıkması...var ol sağ ol Allah razı olsun...
ÇEYREK SELAATTİN,,,,,,,,,,,,napayım dostum,,, okumak lazım, bilmek lazım, gerçekleri görmek lazım... hakikatlerle iştigal edenler az... herkes klikçi olmuş... herkes kendine yontuyor... o zaman iş başa düşüyor diyorum... hayır yaptığımın asla bir zararı yok ki...sevgi selam dua umut muhabbet iman ahlak adalet vatan kitap ile...
ZEYNN_EP,,,,,,,,,,,kalbi teşekkürler güzel insan... sevgi selam dua umut muhabbet iman ahlak adalet vatan kitap ile...
SEVGİLİ DOSTLAR napayım yapamıyorum...okuyalım okuyalım okuyalım durmadan okuyalım istiyorum...istiyorum ki gerçekler görülsün... milletin bilmediği bir şey olmasın...bu söylemim benim bildiğim anlamına gelmez... bende bilmiyorum ama okuyarak öğreniyorum... millet hainlere katillere canilere fırsat vermesin istiyorum... ezilen hep biz oluyoruz... ezilmeyelim istiyorum... dinimiz dveletimiz milletimiz vatanımız zarar görmesin istiyorum... dayanamıyorum... bu bir tiryakilikte değil, alışkanlıkta değil... bir vazife bilincinin bir sorumluluk şuurunun sonucu...yapamıyorum valla yağamıyorum... lütfen Allah aşkına müsaade edin de aynen devam edeyim...ama yinede günlük 5 yazıya indirmeye çalışayım bugün hariç....vicdanlarınıza aklınıza kalbinize sesleniyorum...
Şaka bi yana cidden beklemedigimden şaşırdım ve takdir ettim
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
ASLINDA kitabımız tarihimiz ecdadımız ekseninde yürümeye çalışıyorum... ama insanım son tahlilde... hatamda günahımda kusurumda olabilir.. ve bunlardan dolayı da ne dinim, ne tarihim, ne ecdadım, ne devletim, ne milletim ve ne de ülkem suçlu olamaz...
tekrar derin ve kalpten sevgiler muhabbetle selamlar olsun güzel insan... güzel yüreğiniz daima güzelliklerle coşsun...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi