You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
ÇAKYAMUNİ
Sevgili dostlar,kıymetli yönetim! Bugün saat 09:41 itibariyle çakyamuni hesabım açılmalıydı ama açılmadı. Lütfen adalet ve hakkaniyet. Haddizatında kimseye küfretmiş,ağır argo kelimede kullanmış değilim ama tassarruf diyelim fakat lütfen hesabımda açılabilirse şayet memnun olurum. Vicdanen istirhamımdır. Kalbi muhabbetle. Lütfen bu hesabımda durursa sonsuz memnun olurum. Allah nasipederse kullanacağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2014, Saat:04:45 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Profesör
RE: ÇAKYAMUNİ
yalnızca siyasi konulara ağırlık veriyorsunuz abi ve bu durum rahatsız edici anlıyormusunuz..

müsterih olun, ceza müddeti dolunca otomatikmen normale dönersiniz gülücük

iki isimle üyelik kullanmak yasak bilginize gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2014, Saat:04:43 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Ruhumuz Yeter...
tamam gun icerinde acilcak ceza. bu hesapta kalabilir sorun degil.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
abicim sende çok fazla konu açıyorsun beya gülücük

tamam yılbaşı alışverişi yapan Hakan Şüküre adam gibi adam diyen bir güruh da var şu sitede olayların gerçek yüzünü yazmak istiyorsun ama

konularının %100 arkasında olsam da bu konuların sayısı fazla olunca siyaset meydanına dönüyor islami forum gülücük

ama bu gayretini de tebrik etmek isitiyorum yaşananları kendine dert edinip bu kadar emek veriyorsun doğruların bilinmesi için

gayretin taktire şayan

Allah yardmcın olsun kardeşim gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
aynen ve konular cok fazla ve cok asiri uzun okunmuyor bile. az ,kisa ve sade olsa daha iyi olur
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
NAZLICAN,,,,,,,,,güzel insan napayım,,İSLAMİ konuları da siz dostlarıma bırakıyorum...zaten güzel insanlar değiniyorlar... bende bu konuda yazayım... bu konuda lazım... hayır ne olur ki sanki... hiçbir şey olmaz... okuyan okusun okumayanın canı sağ olsun... fikir teatisi lazım... fikirler ortaya çıksın ki gerçekler görülsün... maalesef yaşadığımız çağda yaşamı yönlendiren genel olarak siyaset... öyleyse buraya da eğilmek lazım... yani aslında doğal olunsa sorun yok... bırakalım küfür olmadıkça hakaret olmadıkça her şey mecrasında aksın gitsin...hayat fani...en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan... sevgi selam dua umut muhabbet iman ahlak adalet vatan kitap ile...

ÇEYREK SELAATİN,,,,,,,,güzel insan kalbi ve derin teşekkürler... ama normalde bugün sabah saat 09:41 sularında açılması lazımdı ve hala kapalı...en derin ve kalbi muhabbetle güzel insan... sevgi selam dua umut muhabbet iman ahlak adalet vatan kitap ile...

Z4F3R_,,,,,,,,,,,,en derin ve kalbi ve sonsuzcasına teşekkürler...FAZLA KONU açmamın nedeni her şeyin zamanında bayatlamadan ortaya konması ve insanların bilgilerine sunulması...Allah razı olsun dostum...dostum napayım din-devlet-vatan-millet tehdit ve tehlike altında...hiçbir zaman şahsi yaşamadım...her zaman yoksullar ezilenler garipler mazlumlar ve din devlet vatan millet için yaşadım...yani bırakalım bende bu konularda meydanda olayım...gayem hakikatin ortaya çıkması...var ol sağ ol Allah razı olsun...

ÇEYREK SELAATTİN,,,,,,,,,,,,napayım dostum,,, okumak lazım, bilmek lazım, gerçekleri görmek lazım... hakikatlerle iştigal edenler az... herkes klikçi olmuş... herkes kendine yontuyor... o zaman iş başa düşüyor diyorum... hayır yaptığımın asla bir zararı yok ki...sevgi selam dua umut muhabbet iman ahlak adalet vatan kitap ile...

ZEYNN_EP,,,,,,,,,,,kalbi teşekkürler güzel insan... sevgi selam dua umut muhabbet iman ahlak adalet vatan kitap ile...

SEVGİLİ DOSTLAR napayım yapamıyorum...okuyalım okuyalım okuyalım durmadan okuyalım istiyorum...istiyorum ki gerçekler görülsün... milletin bilmediği bir şey olmasın...bu söylemim benim bildiğim anlamına gelmez... bende bilmiyorum ama okuyarak öğreniyorum... millet hainlere katillere canilere fırsat vermesin istiyorum... ezilen hep biz oluyoruz... ezilmeyelim istiyorum... dinimiz dveletimiz milletimiz vatanımız zarar görmesin istiyorum... dayanamıyorum... bu bir tiryakilikte değil, alışkanlıkta değil... bir vazife bilincinin bir sorumluluk şuurunun sonucu...yapamıyorum valla yağamıyorum... lütfen Allah aşkına müsaade edin de aynen devam edeyim...ama yinede günlük 5 yazıya indirmeye çalışayım bugün hariç....vicdanlarınıza aklınıza kalbinize sesleniyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2014, Saat:10:26 PM, Düzenleyen: demiryumruk.
Göğe Bakma Durağı.
Ben yorumdan ziyade konularini gordugumden bu kadar kibar olabilecegini düşünmemiştim. Ne güzel yazmışsın % 90 iltifat içeriyor. Bende isterim :D
Şaka bi yana cidden beklemedigimden şaşırdım ve takdir ettim gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
kalbi ve derin eyvallah çok güzel insan... sonsuz teşekkürlerimi sunarım... hep öyleyimdir haddizatında ama din devlet vatan millet sözkonusu olunca bazen dayanamıyorum... çünkü tek devletim tek milletim tek ülkem tek dinim var ve başkası yok, aslada olmayacak... bu yüzden anlamalısın güzel insan güzel dost...sevgi selam dua umut muhabbet iman ahlak adalet vatan kitap ile...

ASLINDA kitabımız tarihimiz ecdadımız ekseninde yürümeye çalışıyorum... ama insanım son tahlilde... hatamda günahımda kusurumda olabilir.. ve bunlardan dolayı da ne dinim, ne tarihim, ne ecdadım, ne devletim, ne milletim ve ne de ülkem suçlu olamaz...

tekrar derin ve kalpten sevgiler muhabbetle selamlar olsun güzel insan... güzel yüreğiniz daima güzelliklerle coşsun...RolleyesRolleyesRolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2014, Saat:10:31 PM, Düzenleyen: demiryumruk.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.