You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumun Uykucu Ninesi
By_LawleSs
Sami Kardeşime vakit ayırdığı için çok teşekkür ediyorum.
Aslında daha farklı planlıyodum ama hem benim işyerinde olmam hemde kardeşimin işlerinden dolayı ancak böyle oldu gülücük
ben buzaman içerisinde çok güzel yönlerini gördüm tabi o kısımları paylaşmadık:p şimdi burda kısaca tanıyabilirsiniz bu yüreği kendi güzel insanı gülücük ben Kadirime küçük hafızım derim...Sami de küçük hacım benim.Maşallah gülücük Sormak istediklerinizi öğrenmek istediklerinizi bu konu altında sorabilirsiniz...Kendini çok iyi yetiştirmiş örnek bir genç.Rabbim herkese böyle evlatlar nasip eylesin.Amin...

Ebru ...: By_Lawless bize kısaca kendinden bahsedermi?
Ebru ...: seni tanıyarak başlayalım biyografik söyleşimize :p

Sami: Ben Deniz
Sami: .d
Sami: dur

Ebru ...: denizmi
Ebru ...: sami değilmi

Sami: sami ya dur
Ebru ...: samiiiiii
Ebru ...: :D

Sami: Kayserinin Küçükmustafa Mahallesinde Doğdum 93 Doğumluyum İlkokulu Ve Orta Okulu Kayseride Bitirdikten Sonra İslami Bilgilerimi Ve Arapçamı Geliştirmek İçin 4 Yıl İstanbulda Eğitim Gördüm Ve Aynı Zamanda İmamhatibi Açıktan Bitirdim Gezmeyi Ve Araştırmayı Seven Özellikle Dini Konularda İttifak Kurmayı Bilgi paylaşmayı Ve Konuları Tartışmayı Çok Severım Helede Karşıda ki Tartıştığım Kişi Bir Konuştuğumuz konuda bilgisi çok fakat yanlış düşüncelere sahip ise çünkü güçlü bilgileri olanlarla tartısmayı seven bir kişiliğimdir. aynı zamanda şuanda Kayseri Gazı osmanpaşa Mahallesinde Ashabı Suffa Medresesinde Öğrencılerı 4 Yıllık Arapça Ve Dini Ağırlıklı Eğitimlerle Bir İlim Sahini Bir Alim Yetiştirmeye Çalışıyoruz Acizane Ömer Arif Hoca Efendi Öncülüğünde Baştan Söyleyeyim Hiç Bir Cemaate Bağlı Değiliz Herşey Allahın Rızasını Kazanmak İçindir Milletimizin Saadet Ve Selameti İçin Bu Yollara Başvuruyoruz Nessillerimizin bizden sonrakilerin daha iyi bilgili olabilmesi için.3 kardeşiz 2 tane abim var ve 2 side Fransadalar Evliler Bende En Küçükleriyim Wink
Ebru ...: küçük olmanın avantajı ve dezavantajı neler.yaşadınmı hiç butür bişeyler
Sami: Küçük olmanın benim için dezavantajı vardı her zaman için çünkü küçüksün ve bütün işleri sen yapıyorsun. tabiki büyüklerimizden duyduk Efendim Himmet denildiğinde Yavrum Hizmet Buyurmuş Büyük Üstatlardan birisi ne olursa olsun bizde hizmet ettik benım için hiç bir avantajı yoktu Wink Sadece bir avantajı vardı oda küçükken Herşeyi ben Çok yiyebilirdim sen küçüksün ye derlerdi .d çocukluk işte ya markete en çok ben giderdim cebime para koyup .d
Ebru ...: söyle bakalım bana aileden mi geliyor dini eğitim
Ebru ...: samicik :D

Sami: küçüklükten belli yetişmiş olduğumuz kurumlar bizlere hakkı hakikati dini eğitimi ve hayat çizelgesini güzel bir şekilde benimsemeyi nasip etti rahmetlik dedem sağolsun çok bizlere bilgi verirdi iyi hatırlıyorum sabah güneşi yüzüne düşmeden iş yerine giderdi bizim kömürcüler sitesınde dukkanımız vardı rabbım bu yuzden de rızkını verdı hamdolsun şimdik rahmetli oldu..
Ebru ...: Mekanı cennet olsun inşallah
Sami: hatta şöyle diyim dedem ve amcalarım 2 amcam var 5 kardesler 3 erkek 2 kız babam ve amcalarım dedemı bır gun kozaklıya sıcak hamamlara goturduklerınde hızmet edıyorlardı ve 10 15 kışı baktılar sakallı görünce bu heralde tarikat lideri diye cemaatli sandılar yanlarına gelmişler efendi kimsiniz bizlerde hizmet edelim diye ve ben çok şaşırmıştım .d
Ebru ...: maşallah.çok bilgilisin çok iyi yetişrilmişsni. heryönüyle güzellik dolusun.Rabbim Kadirimide böyle yetiştirmeyi nasip etsin bana
Sami: oglunuzu gonderın... kayseri ashabı suffa medresesıne benden daha ıyı yetısır yemın ıle.. 4 yıl burada kalacak
Ebru ...: evlilik hakkında ne düşünüyosun
Ebru ...: samiiicik :D
Ebru ...: ablacım ordamısın :D

Sami: evlilik yüce RABBİMİZİN emrettiği büyük mükafattır özelliklede nişanda keramet vardır arşı ala her nişan olayı olduğunda titrermiş Peygamber Efendimiz (S.a.v) efendimizde şiddet ile vakti geldiğinde akıl bali olup kendinizi ve eşinizi geçindirecek maddi ve manevi durumda iseniz evlenin buyurmuştur (Buhari) de ve inşallah nasip ve kismet meselesi Rabbim herkeze hayırlı eş nasip eylesin .... Zenginliği malı mülkü güzelliği gelip geçici Rabbim verecekse bende dahil iman şuuru olan edebiyle namusuyla terbiyesiyle yetişmiş ve beraber İman şuuru ile dolu evden Kuranı Kerim sesleri Allah Lafzı düşürmeyen eşler nasip ve müesser eylesin inşallah
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-08-2013, Saat:04:20 PM, Düzenleyen: Tugce.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: By_LawleSs
evet hepsini atmadım nazar olma diye ben nazar edecem seni zaten gülücük
cümlemizden ablam sevgi bizden:p
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Güzel olmuş. Emeği geçenlere tabrik ederim gülücük
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
senide biraz daha tanımış olduk tşkler ikinize degülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Guzel olmus, elinize saglik ikinizzinde.
Hayran kalmadim degil, masAllah.
İlerde kismet olur cocugum olursa benimde hedefim senin gibi yetistirmek, guvendigim bir kapiya teslim etmek.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
teşekkürler faydalı bir söyleşi olmuş
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.