You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)

vampiriçe:):):)
öhü öhüü siteye ilk uye olduğumda çok ii hatrlıyorum 2008 mayısın ilk haftası buyuk buluşma gerçekleşti diye bi başlık çalımştı meğer forumun sakınleri, ya da ust yonetıcıler buluşmuştulargülücük
hea pazar gunu bi buluşma daha oldu ve bnde gittim zuhaaa hemde saholara gittik, onun tahtını gördüm ehuehu devamını yazacam gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)
benmi deli ya ne kıskancam

artı büyük buluşma olması için benimde olmam lazımdı olamadı yani büyük falan

bi dahaki sefere cicim TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Ooowwww ufaklık gelmiş...
Kıs sen yaşıo muydun?kahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
şimdi ben bişe yazmıyorum kızlar yorumlarını yazsın ben sonra yazcamgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görende 7 kıtaya temsil eden kızların buluşması sanır gülücükifade

heralde:sırıtık: sen bizi ne sandın bakim heTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şu büyük buluşmaya bir ben katılamadım,insan üzülüyor işteüzgün
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)
kübracım seninle tanıştığım için hiçte memnun olmadımTongueTongue

reyo büyük buluşma tabi bi kerem bizim delü vardı hiç küçük olur mukahkaha

iki saat ev arayışından sonra bulduk baktık nükü camda bizi kovluyogülücük bizde hemen daldık apartmanaTongue çık çık çık bi türlü nükülere gidemedik baya bi kat çıktık sonunda vardık şükür

baktık kapıda şeker kıs nükü(pembe giymiştide ondangülücük) duruyogülücükonddan sonrasını anlatmam özelTongue

iyiki gitmişiz nüküyü iyi görünce bizde sevindirik olduk.nüküde bizi görünce sevindi.oy canım benim.gerçi nükü kusura bakma deliyide getirdik başınıda ağırttı kesin ama napim ağladı sızladı bende gelcem diyeTongue

hepinizi bol bol çekiştirdikTongue

bayramda tekrarını yapıcaz inş.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.