You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)

BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)

Forumcu
Cvp: BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lütfen en ince ayrıntısına kadar anlatırmısınız babamı filan

orayı nasıl atlamışım ben ya

ilk gördü babası bizi bişey demedi zati evdende gitti.ama bişey dicek diye bekliyoz yanigülücük sonra gitmemize yakın geldi kalktık bizde kapıdan tam çıkcaktık babası sorguya çekti bizi sıyıramadıktamma dedik yandık bizTongue sadece nereli olduğumuzu sordu derin bi nefes aldıkhep nükünün yüzünden korkuttu biziTongue oysaki hiçte dediği gibi değildi pamuktu pamukgülücük

Oww korkunun gözünü sewim amacama pamuk dio görürse falan diee.
Zehoo bacakların titremiş kıs öle duydumkahkaha
Kıslar zor tutmuşhalay

icýn
ALLAH tan ...ben benim babamı böyle bir durumda düşünmek istemiyorum...

hee siz benim netten arkadaşlarım değil mezun ablalarımsınız ya da devam edenanladin
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lütfen en ince ayrıntısına kadar anlatırmısınız babamı filangülücük

tamama cicim anlatayım

büyük çabalarla nükünün evini bulduk ççok şükür ama kapıda sert mizaçlı bir adam duruyo nereye gideysunuz dedi bize bilmiyom dedim amca bizi içeri almıcak herhalde korktum bir an dedik nüketlere geldik amca halay neyse nüket diyince çekildi kapıdan :sırıtık:
çıktık nükü bizi bekliyo kapıda BEN NAGİŞİM İÇİN SARİLDİM ZEHRA SİMAY İÇİNDİ SANIRIM DELİ KÜBRADA HATIRLAMIYOM :D SARILMA FASLI BAYA Bİ UZUN SÜRDÜ yani anlıcanız ÖZLEMİŞİM YAW
babası oturuyodu biz girdiğimizde biizm girmemizle onun dışarı çıkması bir oldu zaten annesine uzaktan bi hoşbulduk dedik sonra ewe geldim ayy dedim biz ne saftiriğiz kadını öpmedik sarılmadık cık cık cık ay bi üzüldüm hee ne biçim kız bunlar bana sarılmadı demiştir kadınceğiz ama ben utandım valla zehrada gitmeyince çekindim gidemedim eline neyse burdan öpcüklerimiz yollayalım rosegul
sonra reyyoşu aradık kıskansın bizi die ifade yaşasın kötülük karizm aman ondada zeten bi çene var pişman etti aradığına susmuyo car car car sus be biraz motorun soğusun dedim tabi içimden diyorum bunu kahkaha
3 saate yakın oturduk çok çabuk geçti yaa ben anlamadım

kızlar bayramda reyyolara gidiyoz haberiniz olsun halay
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)
VALLA BİYERLERE GİDİLİCEĞİNİ BİLİYODUMDA REYYANLARA GİDİLİCEĞİNİ BİLMİYODUMkahkaha

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
BİNNUR RESMİN ÇIKMIYO Bİ TÜRLÜ YAW NOLDU??

...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lütfen en ince ayrıntısına kadar anlatırmısınız babamı filan

orayı nasıl atlamışım ben ya

ilk gördü babası bizi bişey demedi zati evdende gitti.ama bişey dicek diye bekliyoz yanigülücük sonra gitmemize yakın geldi kalktık bizde kapıdan tam çıkcaktık babası sorguya çekti bizi sıyıramadıkgülücüktamma dedik yandık bizTongue sadece nereli olduğumuzu sordu derin bi nefes aldıkgülücükhep nükünün yüzünden korkuttu biziTongue oysaki hiçte dediği gibi değildi pamuktu pamukgülücük

Oww korkunun gözünü sewim amacama pamuk dio görürse falan diee.
Zehoo bacakların titremiş kıs öle duydumkahkaha
Kıslar zor tutmuşhalaygülücük

yoo hiçte korkmadım pamuk gibi amcaydı.:sırıtık:

eso ben sen miyim korkacam herşeydenTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİNNUR RESMİN ÇIKMIYO Bİ TÜRLÜ YAW NOLDU??

ne resmi ??
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
kızlar sizleri cidden çok seviyorum ben yaaaSad
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)
Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VALLA BİYERLERE GİDİLİCEĞİNİ BİLİYODUMDA REYYANLARA GİDİLİCEĞİNİ BİLMİYODUMkahkaha

iyide bana gelmedilerki nikilere gittiler kahkahakahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: BÜYÜK BULUŞMA YENIDEN GERÇEKLEŞTİ :)
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VALLA BİYERLERE GİDİLİCEĞİNİ BİLİYODUMDA REYYANLARA GİDİLİCEĞİNİ BİLMİYODUMkahkaha

iyide bana gelmedilerki nikilere gittiler kahkahakahkaha

kahkahakahkahahatlar karıştııkahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.