Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw once buluşma aksılıle başladı
bn bi arbayla gideceğim yolu bakın nsl uzattım:kendı oturduğum mahalleden beşiktaşa geçtim beşiktaştan kadıkoye kadıkoyden eminonune emınonunden sahonun smetıne ordanda eve çıktık zehra 1000nur ve bn
yolda binnur bana çok laf attı ısırdım onu arabadailk kez tanıştık daaha da çok sevdım keratayı tabi ilk gördüğü zamn anaaa bu ufakmıl dedi ama olsun affettım senı 1000nur
nese işte bu saho bizi camdan karşıladı aldı evıne
tabı sahoyla da ilk kez görüştük,hemen elektrk aldı bnden
işte reyoyu aradık tabi kıskançlıktan çatlıo o gelemedı ya
ana bunu reyyan okusa bni oyar içime de bağe koyar
zuhaaa oturduk konuştuk hasret gidedik sarılık öpüştük vedalaştık veeee eve dönüş vaktııı
siz bi okuyun bn maiilerıme bakayım cvp yazacam yaw

binnur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaşkın sana ne dedim sen ne yaptın dün gece gördüm seni ters yola saptın
kime dedin
() kendime gülüyoorum yanlış anlama hee....ismini değiştirmişsin...hayırlı olsun
İMAJ YENİLEDİM KIZZ
Bİ ŞARKI VARYA HANİ ŞAŞKIN EMRE ALTUĞ ŞAŞKIN... O ŞARKIYI SANA ARMAĞAN EDİYOM BETÜŞCÜM
AYY TEŞEKKÜR EDERİM CANM BENM DARISI BAŞINABURDAN REYYOŞA ÖPÜCÜKLERİMİ VE TEŞKKÜRLERİMİ BİLDİRİ YOM
NÜKÜYE BİLDİRMİYOM AMA O KÖTÜ
..ezgi olsaydı bari
hadi be hacım yolla bi ezgi
)
Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay bnde bu şarkı için teşekkür ediyorum...(ama ben şarkı dinlememki..ezgi olsaydı bari
hadi be hacım yolla bi ezgi
)

bak değerini bil kimseye yapmam bu kıyağa
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw once buluşma aksılıle başladı
bn bi arbayla gideceğim yolu bakın nsl uzattım:kendı oturduğum mahalleden beşiktaşa geçtim beşiktaştan kadıkoye kadıkoyden eminonune emınonunden sahonun smetıne ordanda eve çıktık zehra 1000nur ve bn
yolda binnur bana çok laf attı ısırdım onu arabadailk kez tanıştık daaha da çok sevdım keratayı tabi ilk gördüğü zamn anaaa bu ufakmıl dedi ama olsun affettım senı 1000nur
nese işte bu saho bizi camdan karşıladı aldı evıne
tabı sahoyla da ilk kez görüştük,hemen elektrk aldı bnden
işte reyoyu aradık tabi kıskançlıktan çatlıo o gelemedı ya
ana bunu reyyan okusa bni oyar içime de bağe koyar
zuhaaa oturduk konuştuk hasret gidedik sarılık öpüştük vedalaştık veeee eve dönüş vaktııı
siz bi okuyun bn maiilerıme bakayım cvp yazacam yaw
seni mahkemeye verdim sürüm sürüm süründürcem hakaret davası açacam sana bana ufaklık dedi kendi çok büyük sanki
)
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.