You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BURÇLARA GÖRE KAYNANALAR:)

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
KAYNANALAR

KOÇ: Sahiden de koç gibidirler. Size tosladıkları zaman hayatınız kararır. Çevrelerine karşı neşeli ve mutlu görünürler ama gelin ve damatları yiyip bitirirler. Allah yardımcınız olsun.

BOĞA :boğa burcundaki kaynanıza pelerin sallanamanıza gerek yoktur.Çünkü boğalar gibi ayaklarını yere vurup dururlar ve bir nevi sizi tehtid ederler.

İKİZLER : Aslında sakindirler ama yaptıkları şeyler pek belli olmaz. Bir an şöyle, bir an böyledirler. Pek güvenmeyin Zekaları pek parlaktır. gelin ve damatlarına zeka üstü sürprizler yapabilirler.

YENGEÇ : Evine ve ailesine düşkün bir kişiliği vardır. bu aileye düşkünlük bazen fazla abartılı olur: O yüzdende gelinler sinir olur. Çok ısrarcıdır, yemek yapıp yedirmeyi ve karar vermeyi çok sever.

ASLAN . Korkulacak kaynana. kükredi mi bittiniz. benim dediğim olacak, sıkıysa olmasın modundan hiç çıkmaz.

BAŞAK : Titiz ciddi, uyumlu bir ev kadını. Evde akla gelmedik sürprizler üretir. Kendisine yapılan bir şeyi asla unutmaz.

TERAZi . Dengenin temsilcisi terazi kaynanası, vicdanlı ve duyguludur. Genellikle ideal kaynanalar bu burçtan çıkar

AKREP : akrep gibi sokar. Ne yapacağı belli olmaz.Anlamakta zorluk çekersiniz. hiç umulmadık bir anda şefkatli olabilir:Kendi haline bırakın

YAY : Çekilmez. çünkü sivri dillidir. Çift karekterlidir. Güzel güzel konuşurken, gerilirler.

OĞLAK .Hayatın gerçeklerini ön planda tutarlar. Zeki ve şüpheci olur. Dikkat, bir şeye karar verdiler mi asla geri dönmezler. Oğlaklar en tepedeki otlara ulaşmak için herşeyi göze alırlar yani

KOVA . zeki ve ben bilirim diyen bir kaynanız varsa o kovadır işte. fena sayılmaz, huyunca gidin. Size taktıydsa yandınız

BALIK : Üzülen, melankolik paraya önem vermeyen insanlar. Kırılmak ve ağlamak için yer ararlar. Bu da belli bir süre sonra bayar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: BURÇLARA GÖRE KAYNANALAR:)
BOĞA :boğa burcundaki kaynanıza pelerin sallanamanıza gerek yoktur.Çünkü boğalar gibi ayaklarını yere vurup dururlar ve bir nevi sizi tehtid ederler.

güzelmiş paylaşımın için saol canım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
rica ederim ...
canım sen sağol
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
İKİZLER : Aslında sakindirler ama yaptıkları şeyler pek belli olmaz. Bir an şöyle, bir an böyledirler. Pek güvenmeyin Zekaları pek parlaktır. gelin ve damatlarına zeka üstü sürprizler yapabilirler.

ileride ben de boyle bır klaynan olacakmısım oyle dıyıııııgülücük))
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: BURÇLARA GÖRE KAYNANALAR:)
KOVA . zeki ve ben bilirim diyen bir kaynanız varsa o kovadır işte. fena sayılmaz, huyunca gidin. Size taktıydsa yandınız

TAKARIM ONA GÖRESmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: BURÇLARA GÖRE KAYNANALAR:)
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İKİZLER : Aslında sakindirler ama yaptıkları şeyler pek belli olmaz. Bir an şöyle, bir an böyledirler. Pek güvenmeyin Zekaları pek parlaktır. gelin ve damatlarına zeka üstü sürprizler yapabilirler.

inş. ikizler burcu bir kaynanam olmaz mazallah sağınız solunuz belli olmuyo güvenemem cıks gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: BURÇLARA GÖRE KAYNANALAR:)
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İKİZLER : Aslında sakindirler ama yaptıkları şeyler pek belli olmaz. Bir an şöyle, bir an böyledirler. Pek güvenmeyin Zekaları pek parlaktır. gelin ve damatlarına zeka üstü sürprizler yapabilirler.

inş. ikizler burcu bir kaynanam olmaz mazallah sağınız solunuz belli olmuyo güvenemem cıks gülücük

şimdi sen bana güvenmiyomusun

kızım ikizleden dobrasını bulammasın sölim arkandan sölese dahamı iyi
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
KOÇ: Sahiden de koç gibidirler. Size tosladıkları zaman hayatınız kararır. Çevrelerine karşı neşeli ve mutlu görünürler ama gelin ve damatları yiyip bitirirler. Allah yardımcınız olsun.

bnde böle olcakmısımSaskin:D
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: BURÇLARA GÖRE KAYNANALAR:)
ASLAN . Korkulacak kaynana. kükredi mi bittiniz. benim dediğim olacak, sıkıysa olmasın modundan hiç çıkmaz.

bunu yapmak için kaynan olmaya kadar bekelmeyiz biz aslanlar icýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.