ben böyle kaynana olcam doğru valla
oğlumu bi üzsün gebertmiyommu onu bak gör
benim kaynanam inş. boğa olmaz
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BOĞA :boğa burcundaki kaynanıza pelerin sallanamanıza gerek yoktur.Çünkü boğalar gibi ayaklarını yere vurup dururlar ve bir nevi sizi tehtid ederler.
oğlumu bi üzsün gebertmiyommu onu bak gör![]()

giderayak işlerim var bitirilecek, 
nisanur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAŞAK : Titiz ciddi, uyumlu bir ev kadını. Evde akla gelmedik sürprizler üretir. Kendisine yapılan bir şeyi asla unutmaz.
BU YAZI EKSİK.hırrrrrrr CADIDIR DİYE YAZMAMIŞLAR
NEYSE YAZILANLAR İYİ HUYLARIM.NEYSE BÖLE BİLSİNLER GELİNİMİ ÜRKÜTMEK İSTEMEM.

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BOĞA :boğa burcundaki kaynanıza pelerin sallanamanıza gerek yoktur.Çünkü boğalar gibi ayaklarını yere vurup dururlar ve bir nevi sizi tehtid ederler.
Yılanın sevmediği narpız burnunun ucunda bitermiş reyyanım
Kesin aslan olur senin kaynanan

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BOĞA :boğa burcundaki kaynanıza pelerin sallanamanıza gerek yoktur.Çünkü boğalar gibi ayaklarını yere vurup dururlar ve bir nevi sizi tehtid ederler.
Yılanın sevmediği narpız burnunun ucunda bitermiş reyyanım
Kesin aslan olur senin kaynanan
ben onun hakkındangelirim merak etme

giderayak işlerim var bitirilecek, 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.