You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bunları yapan kafir midir?

Bunları yapan kafir midir?

Forumcu
RE: Bunları yapan kafir midir?
Oy kullanmak konusunda alıntıladığım yazıyı açıklayıcı bulmadınız mı?
Bir de memurluk yapmaktan mı bahsediyoruz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Gönüllü olarak yapan kafirdir, ancak kalbi ile buğz ettiği halde, elinden bir şey delmediği için yapan kişi Müslümandır.

Ve ben halkın bunları gönüllü olarak yaptığını sanmıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
o zaman bu memlekette askere gitmeyelim, memurluk yapmayalım, vergi vermeyelim, bu ülkenin suyunu içmeyelim, barınmayalım. Dinimizi gayet rahat yaşayabildiğimiz, geçmişe baktığımızda daha da rahat yaşanabilmesi için çalışmalar yapılan, çoğunluğun müslüman olduğu bir ülkede tüm bunlar kafirlik alameti demek. Tüm emekliler kafir. Gücü yetmiyorsa demeyin, şeriatle yönetilen irana gitmeye, ne kadar amacına sadık bilemem ama cihad ediyorum diye ışide, talibana katılmaya hepinizin gücü yeter.

Şimdi bir insan şeriati kalbiyle kabul etse ama yine de memurluk yapsa, askerlik yapsa kafir mi oluyor? tekrar ne diye soruyorsun be adam demeyin sorarım ciddi bir mesele ve dediğiniz gibi halkın çoğunun bundan haberi olduğunu sanmıyorum.

namaz kıldığımız, oruç tuttuğumuz halde babamın asker olduğu için aldığı maaş, dolayısıyla boğazımızdan geçen her lokma hep haram o zaman. sorarım işte.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2015, Saat:12:41 AM, Düzenleyen: Boş Adam.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2015, Saat:09:27 AM, Düzenleyen: Zehan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.