You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

...
RE: bugün ne öğrendim
İngilizcenin zor bir dil olmadığını öğrendim...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Somurgedendir o taha yusuf gülücük))

Elbette çalışmak gerekiyor dil icin
Ama dile yatkinlik diye de bir gercek var.
Mesela bazisinin kulak hafizasi vardir hemen konusur gramerde sıkıntı ceker

Cok kelime ogren. Belli kaliplari ezberle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sabırla yapılan duanın sonunda kazancın çok büyük olduğunu öğrendim yani sabrı duayı ve samimiyeti birleştirmeyi öğrendim
borçsuz olmanın çok güzel olduğunu öğrendim
eksenin doğru olmasının yani doğruluk ekseninde sapmadan yürümenin RABBİME götürdüğünü öğrendim
formumuzun güzelliğini öğrendim emeği geçenlerden ve tüm samimi forum kardeşlerimizden RABBİM razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Hz. Muhammed(s.a.v): Künyesi ise Ebu'l-Kasım'dır (yani Kasım'ın Babası). Künye Arap toplumlarında, kişinin ilk doğan erkek çocuğunun ismine nazaran verilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yeni bir yılın RABBİMİZİN bize yeni fırsatı olduğunu öğrendim
bunu değerlendirmek gerektiğini öğrendim
ölenlere bakarak bizlerin şansının devam ettiğini öğrendim
duanın önemini öğrendim dua edenin boş çevrilmediğini öğrendim
elhamdülillah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
her geçen zamanın lehimize fırsat olduğunu öğrendim
geçen zamanın kıymetini sahip olduğumuz zamanı güzel değerlendirerek bileceğimizi öğrendim
ömür denen hazinenin bir kere RABBİMİZ tarafından hediye edildiğini ölümle kesilmeden güzel yaşanması gerektiğini geçte olsa öğrendim
şükürler olsun ALLAHIM şükürler olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.