You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

...
RE: bugün ne öğrendim

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yalnızlık, insanın kendi seçtiği bir şey değil. Kalabalıklar içinde bile yalnız dolanıyorsan artık yalnız olmuşsundur.Şehirlerin Anası, kitapların Anası, kim bu Ana?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bu forumdaki yöneticiler ilerde devlet yönetici olursa mesela watsapp matsapp bırakmazlar herşeye anında kilit vururlar. Öğrendiğim şeyse her yazı size mutlaka bir şeyler katar ne kadar saçma olursa olsun bir şeyler öğretir. Mesela alkata yazmış bir şeyler. Muhtemelen terkedilmiş , yada bir hastalık öğrenmiş dünyalık bir işi olmamış. Böyle bir sıkıntı inançlı insanda nasıl bir psikolojik başkalaşım yaşatır. Yazıları okuyunca bunu görebilirsiniz. İsyan nasıl gizlenmiş. yansıtacak ayna bulamamış, içten içe düğümlenmiş, çıkacak yol bulamayan labirentin içinde kalmış sadece biri küçük bir tavsiye verse labirentten çıkış yolunu anlatsa ruh hali birden nasıl değişecek farklılaşacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bir de forumdaki yönetici arkadaşlar yazılanlar için kaynak gösterin diyor. Kaynak olunca insan yazıları kısıtlaması gerekir kendi düşüncesini yazamaz. kaynak ne diyorsa onu yazar. İşte bu düşünce islamın ne kadar dar kalıplara hapsedildiğini gösterir. İnsanın kendi düşüncesi olamaz mutlaka yazılı birileri böyle beyan etmiş olmalı ki sen söyleyebilesin yoksa bunu kabul etmem. o yazılı kaynağı yazan kişi ne kadar sağlam kaynak bunu araştırmak mümkün mü ? yazılı kaynak kime göre ne kadar güvenilebilir. hem konunun hassas olmasına kim karar veriyor. Hassas olunca ne olacak , olmayınca ne değişecek kişilerin inançları mı değişecek. düşünceleri lütfen hapsetmeye çalışmayın ufkunuzu açın biraz dar kalıplardan kurtulun kırın duvarlarınızı , sokağa çıkın güneşi rüzgarı farkedin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sabit fikirli olup ta iyiliğe ruhsatı kalmamış kişilere bir şeyler anlatmanın mümkün olmadığını öğrendim,
bu dünyanın geçici olduğunu öbür dünyanın olduğunu RABBİMİN nimetlerini bilmeyenler olduğunu öğrendim
hala cahil düşüncelerle kendi kafasından dinimizle ilgili yorum yapmaya çalışanların acizliğini öğrendim ama onlara da dua ediyorum RABBİM hidayet versin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.