You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bu site yi nasıl kullanacağımı anlamadım

bu site yi nasıl kullanacağımı anlamadım

Forumcu
RE: bu site yi nasıl kullanacağımı anlamadım
Esilay Hanım bizi Allah O' na kulluk edelim diye yarattı. Yani her an O' nu rızasını gözeteceğiz. Eskiden bana bu çok sıkıcı gelirdi ama sonradan fark ettim ki Allah' ın istekleri güzeldir. Allah güzel şeyler istiyorsa niye sıkıcı olsun ki diye düşünmeye başladım. Siz de böyle düşünün. Allah namaz istiyorsa bu güzeldir. Güzel olan şeyde mutluluk verir. Güzel olmayan şeyse mutluluk vermez. Yani namaz kılınca mutlu olacaksınız. Kendinizi mutlu hissetmemenizin sebebi tam anlamıyla Allah' teslim olmayışınız. Mutluluk vallahi Allah' a teslim olmakta.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bak abi biliyorum allah razı olsun çok güzel yazmışsın bende öyle yapıcam günahlarımızı tevbe ettikten sonra unutmalımıyız sence abi düşündükçe psikolojim bozuluyor hakika bir tevbeden sonra unutmak tevbenin ihlas olmadığını mı gösterir
Allahım nedamet gözyaşı dökmeyi nasip eyle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Abi yukarı mesaj attım okudun mu başka bir şey daha sormak istiyorum müsaden olursa
Allahım nedamet gözyaşı dökmeyi nasip eyle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Abi şu an kafam çok karışık ve yorgun hissediyorun kendimi ben size akşam yada yarın sorucam şu an tam olarak ifade edemicem şu an sıfırdan başkamak için uyanmaya çalışan biriyim inşallah rabbim bana da hidayet verir
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.