You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bu site yi nasıl kullanacağımı anlamadım

Acemi Üye
şimdi rastladı bu siteye ve üye oldum ama pek anlayamadım nasıl kullnacağıma yardımcı olacak bir arkadaş varsa anlatabilir mi acaba
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: bu site yi nasıl kullanacağımı anlamadım
Öncelikle hoş geldin. Tam olarak anlatılacak bir şey yok. Konuşulan konularla ilgili fikirlerini dile getir sadece.

Mesela kendini tanıtmakla başlayabilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ilgili kategoriye konu acarsin begendigin mesaja mesajin bulundugu bolumde bulunan m. bul kutucugunun yanindaki kutucuga tiklayarak rep (sayginlik puani) verebilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
adım esilay 23 yaşındayım ilk ve acil yardım öğrencisiyim ...4 yıllık evliyim ..istanbulda oturuyorum hava bulutlu ve yağmur yağacak hatta arada ciseleniyor ama üstümde bir kırgınlık ve korku var sanki bir şey olacakmış gibi hissediyorum ....böyle havalarda nedense bende ruh hali duygusallaşıp değişiyor benim gibi olan var mı ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hoş buldukgülücükhayır herhangi bir rahatsızlığım yok ben sağlıkçıyım olsa fark ederdim zaten psikolojik bir korku sonucu oluşabilir ama fark ettim hava kapandığında ve bulutlar karardığında ruh halimde hep değişiklik oluyor nedenini bende bilmiyorum...burda kişilerle özel konuşulmuyr bu şekilde yorum yaparak konuşuluyor değil mi kardeşim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Böyle böyle yaz işte, farklı konulara da yaz. Her konunun bir başlığı var, o başlıkta o konuyla ilgili şeyler konuşulur, tartışılır. Forumlara girerek kendin de konular açabilirsin. Zamanla öğrenirsin bunları, çok da sıkıntı etmene gerek yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.