You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bu site yi nasıl kullanacağımı anlamadım

bu site yi nasıl kullanacağımı anlamadım

Yönetici
RE: bu site yi nasıl kullanacağımı anlamadım
Hoşgeldiniz.

Bak şimdi yağmur başladı. Allah ın rahmeti olduğunu düşünerek mutlu olabilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
avrupa yakasındayım ....namaz kılıyor musunuz? her şeyi bilmeme me rağmen tam 4..5 yıldır çok nadir kılıp bırakıyorum ne kadar uğraşsamda inan nasip olmuyor öyle derin bir gaflet uykusuna uyanmışım ki sanki hiç uyanamıcam gibi hissediyorum tevbe kapısına çok gittim nedense oraya layık bile değilim sanki ...gittiğim de samimiyet bile bulamıyorum kendimede ve ahiretime de çok yazık ettim bir tane arkadaşım lisedeyken dediki bana rüyamda gördüm ikimiz cehenneme gidiyorduk sanki adım adım cehenneme layık oluyorumSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hoş bulduk gülücük o zaman anadoluda yağıyor burda yağmıyor eyüp sultan camisinin az yukarısında oturuyorum ama yağmur yağmıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Elbette namaz kınıyoruz. Namzsız olmaz. Dinimizin direğidir namaz. Tövbeye gidiyorum derken nereye gidiyorsunuz nuz anlamadım. Son olarak tüya ile olmaz öyle unut o rüyayı. Rüya ile olsaydı Allah bunu bize bildirirdi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
TÖVBEYE GİDİYORUM DERKEN SECDE ETMEKTEN BAHS ETTİM ....HATALARIM ÇOK KAFAM KARIŞIK RUHUM YORGUN ...PEK BİR ŞEY DÜŞENEMİYORUM GALİBA BUNALIMDAYIM
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.