You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu reklamlar, bu siteye nasıl alınıyor !

Bu reklamlar, bu siteye nasıl alınıyor !

Profesör
RE: Bu reklamlar, bu siteye nasıl alınıyor !
abartmaya gerek yok,kımsenın az paraya ımanını sattgı da yok! haddımızı bılelım lutfen!
yalnıs bırsey varsa soylenır duzeltılır.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu konularda en az sızın hassasız arkadasım.
admın de gordugunde gerekenı yapıyor zaten.kendısı geldıgınde sorunun cevabını verecek ve rıcanı yerıne getırecektır...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Allah'ım Ya Rabbim ya...! Ne çabuk da bir insanı dinden aforoz ediyorsunuz anlamıyorum pes doğrusu...
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
İyi o zaman bende yarım yamalak kadın resimleri ekleyim ama sakın beni banlamayın. Kabül mü ? Söylediğim şey açık. Belli ki gogılın umrunda değiliz. Bilerek yada bilmeyerek bize hakaret olacak işlerin içine giriyor. O halde almayacaksın kardeşim ordan reklam. Git bir kitapçının reklamını koy ne bilim bir başka yerin reklamını koy. Mecburmusun gogıla. Ben 5 resimden birinde kadın resmi, kadın kalçası görmek zorunda mıyım. Burası ne forumu. Ben şimdi yanlış mı söylüyorum. Madem öyle almayın olsun bitsin. Hadi haberi yoktu eyvallah. Endişesi de yok muydu arkadaş ? Hadı o da yoktu. Şimdi belgesini ekledim. Ki bir sürü kadın resmi çıkıp çıkıp duruyor. Kadın abuk subuk şekillerde duruyor işte. Bir tek bana mı görünüyor. Madem samimiyet var gayet kolayı var. Kes reklamı bitsin. Ama bak olacağı söyleyim. Reklam devam edecek ben buradan uzaklaştırılacağım. Aha da görün olacakları yarın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ya bak şimdi de başka bir reklam çıktı karşıma. Bekar mısın ? Ara şimdi buluş diyor. Ben size söyleyim bunlar kasıtlı işler. google ve islam ! olacak iş değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
bir yandan haklısın kardeşim .. başka sitelerde bu tür reklamlar yok .. ama dini sitelerde var ..
kasıtlı olabilme ihtimali var aslında ..
Önemli olan bunu kibar bir dille anlatmak ..
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Inanmayacaksiniz ama hic reklamlara baktinmi diye bi sorun:D
Benim amacim belli niyetim belli reklam gozume ilismedi bile:D
Bakmisimdir ama gormemisimdir:D siteye girdigim anda odaklandigim sey konular emin olun ozaman gormezsiniz:D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.