Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
BU İSİM NEYİNİZ OLUYOR???
BU İSİM NEYİNİZ OLUYOR???
Kişi bir kıza sevdiğini söylemeden,ya da kız istemeye gitmeden ben evlenmek istiyorum;ama çaba sarfetmiyorum.Kaderimde varsa o gelir zaten demek doğrumu?
Hz.Ömer veba salgını olan bir yere girmek istemediğinde.ne o Ömer Allah'ın kaderinden mi kaçıyorsun dediklerinde evet Allahın bir kaderinden diğer kaderine kaçıyorum demişti
Dedi sendemi katıldın filan biraz konuştuk. Ben kızı tanımıyorum :D Neyse eleme bitti ayrılıyoruz meğersem benim köylüymüş o da :D Tanıyormuş beni :D Neyse benim aklımdan çıkmıyor bir türlü ne olduğunuda bilmiyorum. Sadece adını biliyorum "MERVE"... Neyse yaz tatili geldi. 2 sene öncesi işte. Kuran kursuna gitcem az işletcem kuranımı, aksine kuran kursuda o sene sadece kızlara hizmet verecekmiş. Bi abi vardı dedi camilere git... Bizim caminin imamıyla babam kavga etmişti o na gitmem dedim. Dedi iyi uğucik camisine git hem hocası hafız işletirsin. Ben düşündüm hocayı tanıyoum aram iyi tamam gittim :D 3. gün bitti ben kuran öğrenicem niyet o . 4. günde kapı açıldı bi baktım AMAN ALLAH'IM MERVE :D Besmele duymuş şeytana döndüm :D Benim niyet kuran muran değildi sırf Merveyi görmeye gidiyordum artık camiye :D Hoca erkekleri okutuyor bana kız çocuklarını verdi. Merve imam hatip lisesine gidiyor, ama o da kızların yanında. Neyse kardeşi var "Gülnur" bunla filan aram iyi bide en küçükleri var "Yusuf" o iki ufakla aram iyiydi. Arayı ısıttım yani :D Demiş ya üstad "BİR GÖZ HATRI İÇİN ÇOK GÖZLER SEVİLİR" o hesap :D Ama çocuklarıda seviyorum ha sadece kötü emellere alet etmek değil sebep :D Neyse ben Gül'ü okuturken ne oldu bişi oldu Merve abla elifba'yı uzatırmısın dedim gülerek bana döndü nerden ablan oluyorum ben senin dedi :D Benim buzlar eridi artık ondan sonra :D Neyse bi gün bi adam geldi dedi hocaya hocam MERVE'yi alıyorum. Babasıymış :D Ben daha kim olduğunu bile bilmiyom hala soyadı dahi bilmiyom :D Sadece adı "MERVE"... Neyse ramazan bayramına bir hafta kala oldu bu olay. Ertesi günü babasını (yatsı namazlarında ben müezzinlik yapıyordu o camide) camiden çıkarken gördüm gece. Dershane var nurcuların köyde açtıı oraya girdi. 8-9 senelik eski yani yenilerde değil
Ben sazan gibi düştüm adamın peşine :D Bende girdim :D Kuran okuyorlarmış :D Neyse artık gidip gelmeye başladım sırf babasını tnaımak gözüne girmek için :D Ama bi zaman sonra o niyetim gitti dersaneye cemaat i.in gitmerye başladım. 2 erkek kardeşi daha var Abdullah Ve Ahmet, onlarla pek samimi değildik camideyken ama dersaneye onlarda gelip gidiyorlar arayı sıkı fıkı yaptık :D Şuan annesi hariç (Daha kaç sene geçti annesdini hala görmedim yüzünü :D ) tüm akrabalarıyla aram iyidir :D Neyse söyleceğim eğer sevdiğimi söylersem her hangi birine çıtlatırsa benim köyde kalmam imkansız gibi bişi olur. Biri laf söylemesede ben o bakışları kaldıramam... Sıkıntım bu yani...
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi