You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BU İSİM NEYİNİZ OLUYOR???

BU İSİM NEYİNİZ OLUYOR???

...
RE: BU İSİM NEYİNİZ OLUYOR???

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Komando,kızım olursa düşündüğüm isimlerden birisi Merve gülücük

Kişi bir kıza sevdiğini söylemeden,ya da kız istemeye gitmeden ben evlenmek istiyorum;ama çaba sarfetmiyorum.Kaderimde varsa o gelir zaten demek doğrumu?

Hz.Ömer veba salgını olan bir yere girmek istemediğinde.ne o Ömer Allah'ın kaderinden mi kaçıyorsun dediklerinde evet Allahın bir kaderinden diğer kaderine kaçıyorum demişti gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-10-2014, Saat:05:13 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya abi şimdi Merve ile ilk defa ben bi Naat yarışmasında tanıştım. Kasabadan çıktım cumartesi günü gidiyorum elemelere neyse vardım 9.30 gibi erken gitmişim. Beklemeye başladım filan neyse zaman geçiyor gelenler hep kız. Biri girdi baktım o da bana baktı güldü yanıma geldi gülücük Dedi sendemi katıldın filan biraz konuştuk. Ben kızı tanımıyorum :D Neyse eleme bitti ayrılıyoruz meğersem benim köylüymüş o da :D Tanıyormuş beni :D Neyse benim aklımdan çıkmıyor bir türlü ne olduğunuda bilmiyorum. Sadece adını biliyorum "MERVE"... Neyse yaz tatili geldi. 2 sene öncesi işte. Kuran kursuna gitcem az işletcem kuranımı, aksine kuran kursuda o sene sadece kızlara hizmet verecekmiş. Bi abi vardı dedi camilere git... Bizim caminin imamıyla babam kavga etmişti o na gitmem dedim. Dedi iyi uğucik camisine git hem hocası hafız işletirsin. Ben düşündüm hocayı tanıyoum aram iyi tamam gittim :D 3. gün bitti ben kuran öğrenicem niyet o . 4. günde kapı açıldı bi baktım AMAN ALLAH'IM MERVE :D Besmele duymuş şeytana döndüm :D Benim niyet kuran muran değildi sırf Merveyi görmeye gidiyordum artık camiye :D Hoca erkekleri okutuyor bana kız çocuklarını verdi. Merve imam hatip lisesine gidiyor, ama o da kızların yanında. Neyse kardeşi var "Gülnur" bunla filan aram iyi bide en küçükleri var "Yusuf" o iki ufakla aram iyiydi. Arayı ısıttım yani :D Demiş ya üstad "BİR GÖZ HATRI İÇİN ÇOK GÖZLER SEVİLİR" o hesap :D Ama çocuklarıda seviyorum ha sadece kötü emellere alet etmek değil sebep :D Neyse ben Gül'ü okuturken ne oldu bişi oldu Merve abla elifba'yı uzatırmısın dedim gülerek bana döndü nerden ablan oluyorum ben senin dedi :D Benim buzlar eridi artık ondan sonra :D Neyse bi gün bi adam geldi dedi hocaya hocam MERVE'yi alıyorum. Babasıymış :D Ben daha kim olduğunu bile bilmiyom hala soyadı dahi bilmiyom :D Sadece adı "MERVE"... Neyse ramazan bayramına bir hafta kala oldu bu olay. Ertesi günü babasını (yatsı namazlarında ben müezzinlik yapıyordu o camide) camiden çıkarken gördüm gece. Dershane var nurcuların köyde açtıı oraya girdi. 8-9 senelik eski yani yenilerde değil gülücük Ben sazan gibi düştüm adamın peşine :D Bende girdim :D Kuran okuyorlarmış :D Neyse artık gidip gelmeye başladım sırf babasını tnaımak gözüne girmek için :D Ama bi zaman sonra o niyetim gitti dersaneye cemaat i.in gitmerye başladım. 2 erkek kardeşi daha var Abdullah Ve Ahmet, onlarla pek samimi değildik camideyken ama dersaneye onlarda gelip gidiyorlar arayı sıkı fıkı yaptık :D Şuan annesi hariç (Daha kaç sene geçti annesdini hala görmedim yüzünü :D ) tüm akrabalarıyla aram iyidir :D Neyse söyleceğim eğer sevdiğimi söylersem her hangi birine çıtlatırsa benim köyde kalmam imkansız gibi bişi olur. Biri laf söylemesede ben o bakışları kaldıramam... Sıkıntım bu yani...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Boşver kardeşim.Kızlar yılan zaten.Otur kitap oku gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.