Buraya birazda içimi dökmek ve gerçekleri yazmak içim konu actımm
Bu insanları anlamıyorumm ya özellikleri kadınlar .. Bir kadına islama uygun şekilde bazı seyleri anlatmaya calısıyorum hemen inkar etmeye başlıyolar meselaa. bi konu acılmıstı kadınların çalışmasıyla ilgili. İslama göre kadın eyer geçim sıkıntı çekiyorsa kapalı bir şekilde erkeklerin olmadıgı ortamlarda çalışabilirler.. İslama göre böyle ama bunu söyleyince kadınlar hemen öfkelenmeye başlıyo neymişş ''ya öyle şeymi olur hangi çağda yaşıyoruz çok saçma kadın erkek eşittir kadın istedigi gibi istedigi şekilde çalışabilir çok saçma'' gibi şeyler yazıyolar ve ben sanki yanlış birsey yazmısım gibi konuşmaya başlıyorumm.. Yaparsın yapmassın ona lafım yok ama İslama göre gerçek bu kimse inkar edemez yada kadınların kot giyemez cünkü erkek kıyafetidir. ama kadınlar işlerine gelmedigi için kendi isteklerine uymasını gerektiği gibi inanıyorlar Tabi bu erkekler içinde geçerle... Dedigim gibi yaparsın yapmassın ona lafım yok ama gerçekleride inkar edemessin.. Erkeğin bitanesi diyo kı birileri karıma bakıyo ama çağdan bir yerde yaşıyorum normaldir .. ya ben yanlışım yada insanlar çok fazla rahattt