You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bu büyü nasıl bozulur

bu büyü nasıl bozulur

Profesör
RE: bu büyü nasıl bozulur
Tamam da neden iki kez yazıyorsun) ben bir seferde anlamıyormuyum ? Yo ben Kendi kendime öyle bir ugramıştım kalıcı olarak gelmemiştim zaten) ama sen beni takip edip geldin demekki farkında degilsin o ayrı bir konu ) Gördügün gibi hala senden ukalayım...

Bu arada attıgın maile cevap verdim 2 kez yazdım ama senden tık yok ve fena halde kulaklarını çınlattım bilesin...Eger kulakların cınladıysa bilki sebebi benim..Ailenden kaybettigin akrabaların icin Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah...Kücük bebeginin de hayırlı ve saglıklı bir evlat olmasını dilerim...Rahatsızlıklarının gectigine sevindim, tekrarı olmaz inşallah...Ama o 1500 tl lik zamn çok iyiymiş yanınızda bir cıraga falan ihtiyac varsa bana ulaşın) para lazım:p
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: bu büyü nasıl bozulur
Düşündüm ve senin taKİp ettigine kanaat getirdim )) Yada tamam hadi senin dedigin gibi olsun...Ben gelmiş olayım

Sen zaten kaybolmuştun ki sonra ortaya cıktın sonra yine kayboldun hayalet gibisin...Bana hayalet derler ama seninde benden aşagı kalır yok bakıyorum da...Tamam hadi yazdıklarını okudum düzenle madem ...Hem maili ulaşmayan benim sen atsaydın bana ulaşırdı ben aynı yerdeydim...ama sen yinede bunları buralarda yazma istersen... bi mail atayım da cocugunun adı soracagım merak ettim )
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.