You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Bozulan dinler
Alıntı:islama ulaşabilme imkanı anlatılıp anlatılmama durumuyla alakalı değildir,birisi kuranın ve islam dinin varlığından haberdar olduğu vakit onun için delilsizlik durumu yoktur araştırıp öğrenmek sorumluluğu olmuştur

araştırıp öğrenmeye çalışılınca niçin küfür ediliyor??(bazıları tarafından) insan aklına takılan konuları soramayacakmı tartışamayacakmı? öyle üstün körü iman gerçek iman olur mu? mesela sen müslüman bir ailede doğmasaydın da bir yahudi ailede doğsaydın dinin ne olacaktı??????? belkide koyu yobaz bir yahudi olacaktın!!! ben bana Allahın verdiği aklı kullanmaya çalışıyorum inancımı araştırıyorum bu suçmu? eğer aklımızı kullanmayacaksak Allah bizi niçin ahirette yargılasın cehennme atsın??
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.