Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Böyle bir forum yönetim anlayışı dünyada yoktur!
Böyle bir forum yönetim anlayışı dünyada yoktur!
Allemeye yorum yapmama kararı aldım,daha dogrusu yoruldum
Şimdi Allame olarak herhangi bir uyarı seviyesi aşıldı mı? Hayır. Oraya alta "uyarı seviyesi" demişsiniz. Yukarda ne yazdık? Diğer forumlarda ve olması gereken, "küfür" durumunda doğrudan ban, hakaret durumunda uyarı ve mesajın silinmesi. Olması gereken budur.
Şimdi alpi moderatör kalktı, "alimlere hakaret" dedi ve ban.E krdeşim eskiden de böyleydi zaten, yönetim kafasına göre iş yapıyordu. Hiç değişmemiş ki.
"Alimler" kimler? Karadevi gibi, Suriye'de milyonlarca insanın ölümünden sorumlu birisi alim sayılır mı? Bence sayılmaz. Ama anladığım kadarıyla yönetim açısından sayılıyormuş. O zaman kardeşim, açarsın bir liste, Karadaviyi de oraya eklersin, dersin ki bu adamlar alimdir, hakaret edeni banlarım dersin. Ortada yazılı bir şey yok, liste Alpi'nin kafasında! Böyle bir yönetim anlayışı dünyanın neresinde var?
Ayrıca söylediğim de hakaret değil. İnce gördüklerimi anlayamamışsınız. Ben Karadaviye ait yazıları ilk gördüğümde, "münafıklık belirtileri görüyorum" dedim, münafık demedim. Adamın kalbini açıp içine bakmadım. Ama alpi'nin yorumunda ve terörizmi destekleyen şahsın yorumunda "münafık dediğim" iddia edilmiş, yalan, iftira!. Diğer kullandığım da , "mezhepsizin birisi. yani yolunu sapıtmış, yani sapık". Bunların hepsi eş anlamlı zaten. Mezhep yol demek değil mi kardeşim? Mezhebi olmayan adam teknik olarak yolunu sapıtmıştır, yani sapık (yolunu sapıtmış) manasında. Hepsi aynı manadadır yani. Kendisi ayrı bir yol çizmişse de kanıtını koyun ortaya.
Biz alimlere hakaret etmeyiz, fakat kimleri alim olarak gördüğünüzü liste yapın, boşuna birbirimizi üzmeyelim.
İslamda kısas vardır, bana haksızlık yaptınız, bunun ecrini mevla bir yerde bana verir. Sizden de alır. Onda zerre kadar tereddütüm yok. Gelin bu zulmü ortadan kaldırın. Bana kısas yapmam için gerekçe üretmeyin. Haksızlık yaptınız, kabullenin.
Şu yönetim anlayışını da artık diğer forumların kalitesine yükseltin. Böyle bir şey dünyada yoktur. Ortada olmayan bir alimler listesindeki alimlere, yoruma göre hakaret.
Eskiden de talya yusuf böyle yapardı. Onun kafasında değilsen banlanırdın. Belli ki burada da alpinin kafasına uymayınca banlanıyorsun.
O zaman buranın ismini de değiştirin, islamiforum değil de ihvaniforum veya cihadiforum yapın, veya nusraiforum olsun ya da ışidiforum olsun. Şu an buradaki kafa tam olarak bunlardan en az birisi.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi