Yaklaşık 13,14 ay önce latin harfleri ile Kur'an okumak istiyordum salonda oturmuş annem ve babam varken bunu deniyordum babamdan dinlemesini istemiştim '' git işine latin harflerle okuyorsun böyle okunmaz dedi '' o zaman çok gücenmiştim, şevkim kırılabilirdi ama tesiri büyük olmuştu şimdi anlıyorum, Dostlarım gayret edin, çabalayın, siz 1 giderseniz Rabbim kat ve kat fazla size geliyor, Hatm-i Şerif bitirip şimdi Sure sure faziletleri üzerinde çalışıyorum, küçükken harf eğitimim vardı bu yaştan sonra tahmin etmezdim başaracağımı, şimdi ''lamelif'' (durma devam et) işaretine dikkat eder haldeyim, sakın üzülmeyin, umut edin, başaracaksınız, çok zor zamanlar geçirdim bu süre zarfında, mükafatları da oldu elbette, daha önce de belirtmiştim bilmeyenlere de belirteyim yoldan çıkanı da yoldan çıkaracak kadar batakta idim şimdi vaziyetim başka birine umut olmak...
Durumu anlayın, sakın üzülmeyin, pes etmeyin, Rabbim bildiklerinizle amel edince bilmediklerinizi öğretiyor, hastalıklarım ve sıkıntılarım biraz fazla belirtmek istemezdim lakin bunlara da hazır olun, Rabbim ilmi yokluğa, sıkıntıya koymuş bana da dua buyurun Allah rızası için, İnşaallah bir kardeşime tesir olur bu kısa hisse...
Allah'a emanetsiniz.
ALLAH yolundaki azimin mükafını inşALLAH cennette bulursun amin..