You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bismi Rabbikel Azim.. Kulak verelim

Acemi Üye
Allah'ın selamı ve selameti tüm inananların üzerine olsun;
Yaklaşık 13,14 ay önce latin harfleri ile Kur'an okumak istiyordum salonda oturmuş annem ve babam varken bunu deniyordum babamdan dinlemesini istemiştim '' git işine latin harflerle okuyorsun böyle okunmaz dedi '' o zaman çok gücenmiştim, şevkim kırılabilirdi ama tesiri büyük olmuştu şimdi anlıyorum, Dostlarım gayret edin, çabalayın, siz 1 giderseniz Rabbim kat ve kat fazla size geliyor, Hatm-i Şerif bitirip şimdi Sure sure faziletleri üzerinde çalışıyorum, küçükken harf eğitimim vardı bu yaştan sonra tahmin etmezdim başaracağımı, şimdi ''lamelif'' (durma devam et) işaretine dikkat eder haldeyim, sakın üzülmeyin, umut edin, başaracaksınız, çok zor zamanlar geçirdim bu süre zarfında, mükafatları da oldu elbette, daha önce de belirtmiştim bilmeyenlere de belirteyim yoldan çıkanı da yoldan çıkaracak kadar batakta idim şimdi vaziyetim başka birine umut olmak...
Durumu anlayın, sakın üzülmeyin, pes etmeyin, Rabbim bildiklerinizle amel edince bilmediklerinizi öğretiyor, hastalıklarım ve sıkıntılarım biraz fazla belirtmek istemezdim lakin bunlara da hazır olun, Rabbim ilmi yokluğa, sıkıntıya koymuş bana da dua buyurun Allah rızası için, İnşaallah bir kardeşime tesir olur bu kısa hisse...

Allah'a emanetsiniz.
Her şey bir kitapla başladı, İnşaAllah onunla bitecek
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: Bismi Rabbikel Azim.. Kulak verelim
Allah'ın selamı, rahmeti sizin de üzerinize olsun.

Azimle, gayretle bu yola girmişsiniz; Rabbimiz gayretinizin sonucunu vermiş hamdolsun. İnşaAllah hastalık ve sıkıntılarınızın O'na yaklaşmakta vesile olduğunu
düşünüyor ve Allahu Teala'dan sabrı-cemilinizin devamını diliyorum.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Bismi Rabbikel Azim.. Kulak verelim
Ne güzel anlatmışsın, ne güzel ifade etmişsin güzel insan gülücük ALLAH yolundaki azimin mükafını inşALLAH cennette bulursun amin..

herkesin bir hikayesi var derim hep..ben de görünüş olarak bambaşka biri iken bambaşka birine dönüştüm..makyajsız gezmeyen kokoş bir zavallı iken ALLAH ın hidayeti ile sünnete uymaya çalışan bir zavallı oldum...elhamdülillah

ilk kapandığımda kuzenlerim benim üzerimden iddeaya girmiş...bir heves içinde biri demiş 3 ay-diğeri demiş ben 6 ay veriyorum , 6 ay sonra açılır diye :D 8 sene oldu Rabbim döndürmesin ...

kapandığım sene herşey üstüste geldi..üstüste ölümler gördüm ..maddi manevi sıkıntılar.. birgün şeytana uyup şu kelamı yaptım " ben kapandım , yolumu döndürdüm ama bütün belalar benim yoluma çıktı açılacağım "

o gece gördüğüm bir rüyada aptalça şeytanın kucağına gittiğimi gördüm..tövbe ALLAH ım sen yolumuzdan bizi hakkı ile çıkmayı nasip et...

kardeşiminde dediği gibi azmetmekten vazgeçmeyin biiznillah
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.