You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BiRDüNYaUMuT-un sesinden BU SEVDA BİTMEZ AŞIKLAR ÖLMEZ

BiRDüNYaUMuT-un sesinden BU SEVDA BİTMEZ AŞIKLAR ÖLMEZ

Forumcu
RE: BiRDüNYaUMuT-un sesinden BU SEVDA BİTMEZ AŞIKLAR ÖLMEZ
evet Adıyaman menzil ailemi 8 yaşında trafik kazasında kaybettim..
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kendim için yaşamadım hiç sadece hayatta olan bir ablam var onun huzurlu olaması için elinden gelen mücadeleyi yaptım şimdi ise evlendi ve huzurlu ve ben diyorumki inşallah onun istediği bir hayatı yaşattım ona Sad ben erkeğim şu an hava ayazda olsa elimden birşeyler gelir gider camie-de yatarım parkta yatarım hiç sorun değil ama bir bayan bunu nasıl yapacakSad
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah rahmet eylesin....
Rabbim ailenizi almış ama gavs Hz. vermiş size...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Amin ecmain inşALLAH
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Allah rahmet eylesin
reyyan haklı şanslısınız herkese nasip olmaz öyle mübarek bir insanın yanında olmak ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ALLAH razı olsun inşallah..
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Sad Sad

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.