You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruhumuz Yeter...
RE: Bir rica
oyle bi ayar maalesef yok ama istatistik ozellgini degistircem yakinda o zaman sorun olmaz
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Nasil uygun olabiliyorsa siz bilirsiniz.. İlginiz icin tesekkur ederim..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
rica ederim ne demek gorevimiz
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
burayi kazanc icin kullanmiyorum ki. 7 senelik sitemiz maksat acik kalsin burda gelip vakit gecirelim biseler ogrenelim vs. xenforoya baktim pek begenmedim.vbden ayrilan ekip kurmus daha tutulan bi sistem olmamis turkce destek servisi bile cok dusuk seviyede. dedigim gibi mybb 2 super olucak diyolar onu bekliyorum. eger beklentimizi karsilamazsa vbye gecebiliriz belki
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.