You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
Bir Rica
Üyeliğimin silinmesini istiyorum. Lütfen silin! Hatta mümkünse konularımı da silin. Şimdiden teşekkürler...
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Bir Rica
nedeni sana kalsın da abi...
burada bizler kötü şeyler yapmıoruz aksine güzel paylaşımlarda bulunuyoruz en azından küçücük de olsa bişeyler ögrenip ögretiyoruz...

ayrılmanızın ne sebebi olabilir ki...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Haklısınız, burada çok şey öğreniyor olabiliriz. Hatta bilirsiniz, ben bura sayesinde kendimi çok dine verdim. Her gruptan insanlar tanıdım. Bu çok hoş ve güzel bir şey. Ama burada herkes farklı şeyler paylaşıyor ve ben yanlış itikatta olup olmama konusunda tereddüte düşüyorum. Herkesin örf, adet ve gelenekleri vardır. Ben de bunları İslama uyduğu müddetçe yapmaya çalışıyorum. Aynı zamanda Ehl-i sünnet itikadında olmanın verdiği zevk ile her gün yeni konular paylaşıyorum, farklı sitelerden, kitaplardan, kaynaklardan bir araya getiriyorum. Ama biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Her gün bilgisayarın başında durup da böyle konular yazmaktansa, yazdığım şeyleri uygulamayı tercih ederim.

Bu foruma katılalı 1 yıldan fazla oldu. Zaten yeterince vakit geçirmişim. Buradan herkese çok teşekkür ediyorum, isterseniz üyeliğimi kapatmayabilirsiniz. Ama sanırım uzun bir zaman geri dönmeyeceğim. Eğer geri dönersem, farklı bir hesapla dönerim. Ya da bunla dönerim bilmiyorum. Zaten 1 yıl önceki tanıdıklarımın hepsi farklıydı, neredeyse hepsi gitti. Kapatıp kapatmama konusunda tercih sizin. İsterseniz bu hesap dursun, ama ben uzun bir süre geri dönmeyi düşünmüyorum.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
inandığınız güzel şeyler irşad,tebliğ,iyiliği yayma ,kötülükten sakındırma her müminin görevi ,sizin gibi güzel kardeşlerimizle kenetlenme günüdür ,Bir avuç müslüman bir paylaşım alanında bile kenetlenemiyorsa ,ortak hedefler çizemiyorsa ,niye bu haldeyiz diye sormak ne kadar çaresiz bir soru ....

RABBİM Yar ve yardımcınız olsun,,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hakikate hak veriyorum. Günümüzde çok hoca var. Hepsi farklı söylüyor. Bu hocaların hepsinin farklı farklı cemaatleri var. Hepsi benim yolum doğru diyor. İnsanlar şaşkın durumda. Hangisi doğru??? Eğer bu devirde Allahü teala'ya sığınıp samimiyetle dua etmezsek bizim doğruyu bulmamız çok zor. Herkes dua etmeli. Allah'ım sen kimleri seviyorsan, kimlerden razıysan, bizleri onlarla birlikte bulundur. Bizlere doğruyu sevmek nasip et. Doğru kadar, gerçek kadar güzel bir şey var mı ? Yahu.. Hakikatin belkide dua etmeye, kendini korumaya ihtiyacı var.
Allah'ım bizleri sadece senin rızanı düşünen kullardan eyle.
Allah'ım sen kimlerden razıysan, kimleri seviyorsan, bizleri onlarla dost eyle.
Dinimizi yanlış öğrenmekten bizi koru. Amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-08-2015, Saat:08:11 PM, Düzenleyen: Arkadaş.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.