You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bir resmin kaldı elimde bir de hıçkırık boğazımda....

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
kayboldum hiçliğimde... kapattım gözlerimi ve silindi siluetin... gönlümden yüreğimden... sadece terk edemedi düşüncem kabul edemedi yokluğunu.. alışamadı orada olamamana... kayıp düştüm uçurumlara.. ya da kayboldum karanlıkta... kimsem yok inan kimsem yok senden başka.. sende yoksun ben olmanı istiyorum aslında... hiçliğim ve kimsesizliğimle kalakaldım ortada... tutunmak istedim bir dal aradım düşerken kurtuluşa... bu uğurda yok olacak milyonların yanında.. düştüm... ben de ordayım anla...
yavaş yavaş yutar beni bu karanlık yok oluyorum hiç olmamışım aslında! kepenkleri indirdi bütün dükkanlar sokak lambaları söndü yokluğunda bu şehir de yok oldu.. alışamadı ben gibi yokluğuna.. kaldırımlar boşaldı bir ben kaldım sokaklarda birde adın kulağımda.. bir çığlık attım sonsuzluğa kimse duymayacak olsada.. ne susabiliyorum ne konuşabiliyorum.. sadece izliyorum hayatı sığınağımda.. bütün sorular cevapsız kaldı ardında.. bütün cümleler yüklemsiz.. bütün virgüller üç nokta oldu yarım kaldı yutkunmalar.. düğüm oluştu boğazımda.. yutkunursam kaybolacaksın yutkunmazsam boğulacağım anla..! tebessümüm göz yaşı oldu suratımda bütün kırışıklıkların adı sen oldu... göz yaşım dondu kaldı yanağımda.. kelimelerim vardı düzüldü boğazıma... ne başladığım cümleyi bitirebildim ne de sana kal diyebildim.. ardından el sallamak düştü bu aşkın sonunda bana.. kolumu kaldırmaya bile mecalim yok aslında.. bana düştü.. paramparça ortalığa saçılan hayallerimi toparlamak .. umutlarımı yeniden kurmak... gri bulutlar kapladı ortalığı .. cenazesi kalan yüreğimi yıkamaya hevesli bulutlar.. sen varken koymaya sıfat bulamazken varlığına.. meçhul yakıştı ardından sana... meçhule giden geminin ardından bakakalmakta bana.... varlığında seni yazmaya kalemler yetmezken yokluğunda silgiler yetmedi.. çaresizliğim benimle... güç yetiremedim izlerini silmeye.. hapsoldum karanlığa. geceler sırdaşım oldu.. gözyaşlarımı silmeye yetemediler ama... milyon, milyonlarca düştü ardı ardına.. boğuluyorum.. yok oluyorum.. eriyorum.. kendi gözyaşımda!

21.19 14 temmuz 2008

Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
RE: bir resmin kaldı elimde bir de hıçkırık boğazımda....
cnm ya bu yazının ardına bende üç nokta koymak istiorum bilmem senin için neyi ifade eder ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: bir resmin kaldı elimde bir de hıçkırık boğazımda....
üç nokta bazen herşeyi ifade ediyor bazen hiçbişeyi.. yerine bişey koyabiliyorsan herşey koyamıyorsan hiçbirşey.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: bir resmin kaldı elimde bir de hıçkırık boğazımda....
geceler ve gözyaşların yarin olsun alyazmalım...
ama dikkat et bogulma aramızda kal emi!
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üç nokta bazen herşeyi ifade ediyor bazen hiçbişeyi.. yerine bişey koyabiliyorsan herşey koyamıyorsan hiçbirşey.....

bana sorarsan doldurWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ben doldurdukça boşalıyor... güç yetiremiyorum bazen boyumu aşıyor diyip peste edemiyorum... üç noktalarla yaşamaya alışıyorum yavaş yavaş...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben doldurdukça boşalıyor... güç yetiremiyorum bazen boyumu aşıyor diyip peste edemiyorum... üç noktalarla yaşamaya alışıyorum yavaş yavaş...

yavaş yavaş ve anlamli anlamliWink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.