You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir liselinin ürperten itirafları...

Bir liselinin ürperten itirafları...

LoadinG....*
RE: Bir liselinin ürperten itirafları...
Ben bunu okuduğumda burda olduğuna inanamadım bu yabancı dizilerde olan müslümanlığı gecdim türk toplumuna uymayan aileler görüyorum allah ıslah etsin gençliği

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bir evde,bir ülkede din yoksa
ne beklenir ki başka
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kapitalist Tüketim Cilginligi, Emperyalizm, Emperyalist Kültür Endüstrisi , Etiksel Ahlaksal düsünceden Yoksun Medya, Maddi zenginligin Manevi zenginlige baskin gelmesi , Cinsel Tabular, Meden, modernist olmanin türkiyede hala 1920 li avrupa yillarindaki düsünce ile ayni olmasi. bir cok nedenden dolayi günümüz gencligi cok farklilasmaya basladi. bu sadece türkiyeye özgü degil. bütün dünyada sosyolojide kültürel cogunluk , kültürel kaos, anomi konusuluyor. 7 milyar insan 7 milyar farkli düsünce 7 milyar bireysel kültür. herkesin biz herkes bizim onlar gibi olmamizi istiyor.
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Her zaman diyorum insanın hamurunda olucak daha küçükken annesi babası dinini öğretip namaza kurana teşfik etseydi emin ol lise çağına geldiğinde içinde bi nevi Allah korkusu iman kalırdı ve o yola yönelmez bilinçli olurdu haramdır günahtır diye öyle ortamlardan da uzak dururdu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
%50 doğrusun ..ama %50 de size katılamıyorum..bazı insanların hamurunda olmasa da çok ani dönüşler yaşayabiliyor...Öncelikle Rabbim hidayet etsin ...sonrada insan kendini yetiştirecek ..Ailelerin çocuğuna öğreteceği namus kavramıdır ..namus kavramını bilerek yetişen çocuk zaten ALLAH yolundan ayrılmaz önce ALLAH tan haya eder..

dini tam anlamıyla yaşamayan ailelerin ne çocukları var dinini öğrenip kendini bu yolda yetiştiren..hiç umulmadık şekilde yaşayan
birde anne hacı baba hacı dini vecibelerini yerine getiren ailelerin bazılarının evlatlarını da görebiliyoruz...tabi bu bahsettiklerim istisnalar hepimizi aynı kefeye koymuyorum..

yıllarca günah batağında yaşayıp bir an gelip kalp gözü açıldığında ALLAH yolundan ayrılmayan kullarda var..bunu da göz önünde bulunduralım
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-11-2014, Saat:09:11 AM, Düzenleyen: Noyan.
General
insan hayrete düşüyor bunlar karşısında Sad klişe ama doğru bi laf herşey ailede başlıyor , aile çok önemli , gençlerin arkadaş ortamları .. Gezdikleri insanlar vakit geçirdikleri insanlar çok önemli ama bunu nasıl engelleyebiliriz kii ? Tabiki ailede en uygun şekilde yetiştirerek Allah evlat sahibi olanların yardımcısı Olsun inşallah , Paylaşım içinde sağol abla üzülerek okuduk gerçekleri .. Şimdiki gençleri özelliklede Ergenlik çağındakileri çok ilgiden bunalıyolar , serbest bıraksan ilgilenmiyo oluyor .. Bu zamanlarda en büyük sıkıntılar yaşanıyor zaten .. Dikkat edilmeli ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.