Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bir liselinin ürperten itirafları...
Bir liselinin ürperten itirafları...
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
dini tam anlamıyla yaşamayan ailelerin ne çocukları var dinini öğrenip kendini bu yolda yetiştiren..hiç umulmadık şekilde yaşayan
birde anne hacı baba hacı dini vecibelerini yerine getiren ailelerin bazılarının evlatlarını da görebiliyoruz...tabi bu bahsettiklerim istisnalar hepimizi aynı kefeye koymuyorum..
yıllarca günah batağında yaşayıp bir an gelip kalp gözü açıldığında ALLAH yolundan ayrılmayan kullarda var..bunu da göz önünde bulunduralım
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
klişe ama doğru bi laf herşey ailede başlıyor , aile çok önemli , gençlerin arkadaş ortamları .. Gezdikleri insanlar vakit geçirdikleri insanlar çok önemli ama bunu nasıl engelleyebiliriz kii ? Tabiki ailede en uygun şekilde yetiştirerek Allah evlat sahibi olanların yardımcısı Olsun inşallah , Paylaşım içinde sağol abla üzülerek okuduk gerçekleri .. Şimdiki gençleri özelliklede Ergenlik çağındakileri çok ilgiden bunalıyolar , serbest bıraksan ilgilenmiyo oluyor .. Bu zamanlarda en büyük sıkıntılar yaşanıyor zaten .. Dikkat edilmeli ..
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar

Allah hidayede erdirsin
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi