You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir ateistin Tanrı itirafı

Bir ateistin Tanrı itirafı

Yönetici
RE: Bir ateistin Tanrı itirafı
Biri bekkaini durdursun.
şşşşt adam banlandı. Seni dinlemiyor. Kendi ellerimle banladım.
Burada yok artık, atta gitti. Big Grin
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ateistleri tebrik ediyorum. Çünkü ateistler özgür iradeleri ile seçiyorlar. Toplumların büyük bir kısmı ise mecburiyetten dinlerini seçiyorlar. Örneğin anne-baba müslümansa, çocukta müslüman, hinduysa çocukta hindu, hristiyansa çocukta hristiyan oluyor. Fakat atesistler böyle değiller. Bu yüzden gerçekten mantıklı düşünen ve aklı selim olan bir ateist ise sonradan müslümanlığı seçiyor. Zaten Ateistler yarı müslümandır. Çünkü "La ilahe" diyor. Tanrı yoktur. Sonuna da " İllallah'ı" eklerse inşaallah müslüman oluyor. Allah tan başka ilah(tanrı) yoktur. Elhamdülillah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Demek istediğin beni ilgilendirmez!!.

Ben yazdığına bakarım ve orda da ne yazdığı da gayet açık.

Kısacası;

yazdıkların demek istediğini anlatmıyor maalesef...

hiç laf salatası yapıp su üzerine çıkmaya çalışma ve tekrardan yazdığını objektif bir gözle oku bak ki ne yazıyor...bu yazıyı dışardan okuyan ne anlar ve kimse senin ne maksatla yazdığını bilemez bu yüzden açık ol,yok öyle demek istemedim de yok böyleydi de oooooOOOO! daha neler neler...açık ol,dürüst ol,yanlışa yanlış de,sözü kıvırma.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Dr Zakir Naik- Ateist yarı müslüman sayılır demeçini dinle. Sözlerine ve üslubuna da dikkat et. Ben seninle bu tarz konuşmuyorum.
Sevdiklerinize gül verin, gülünüz yoksa gülüverin!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kimsenin doktorluğu profluğu da beni ilgilendirmez yanlışa yanlış derim o kadar!

Ve benden bu konuda nazik olmamı da bekleme.

Çünkü:

ne çünküsü!

Çünküsü gayet açık!

ya bişe demiyorum gururuna yeniksin arkadaşım ben orda ayet yazmışım sen ne diyorsun!

Kal sağlıcakla...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
bekkain ne oldu sana böyle bu yeni ruh hali yakışmamış.
Evrim ayaklarında bile daha iyiydin. gülücük

Daha da fazla değişken olma dur artık bir yerde.

Kıpır kıpır maşallah. gülücük
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.