You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir ateistin Tanrı itirafı

Bir ateistin Tanrı itirafı

General
RE: Bir ateistin Tanrı itirafı
Suclayici tavir mi.
Yaptiklarini soyluyorum inkar edemzsin herhalde.
Evrimhayat oldugun gunler.
Ee yapmadigin birseyi soylemiyorum ki
Öfke kontrolum yerinde benim sen rahat ol.
Herkese tavrım ayni degil ki
Kisiye özel.

Tavrini sevmiyorum bunu da ifade ediyorum.
Beni de sevmeyen insanlar var nihayetinde
Ek olarak
Örgütlerini kendine soyle bence.
Kafam iyi benim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sen bunlari ağzında pelesenk ettigin surece( sinir ofke kumda oyna vs vs)
Bende edeceğim
Olay bu yani.
Sen değiş bende değiştirim bu kadar net.
Kisasa kisas.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
@@Ateist nickli..

Cin dedik ya!!.

Sen önce bir okuduğunu anla.Ayette o cinlerdendi diyor ya!.daha neyin kafasındasın.

Okula müfettiş geldiğinden haberin var herkes birşeylere koşturuyor,hepsinin görev ve sorumluluklarından haberi var ama senin yok ve müfettiş sınıfına girdiğinde sen masanda otur pencereden dağı,taşı,uçan kuşları seyret madem böyle yapacan o mecliste(okulda) ne işin var?

Böylece kötü not alırsın değil mi?

Şeytan da aynı işte herşeyden haberi var ama o müfettişte kimmişz!ben ondan daha üstünüm ne takacam."ya ekime ya da ekine kadar" dedi. masasında oturdu pencereden dağı-taşı seyretti ve o meclisten(meleklerle olduğu okuldan) uzaklaştırıldı."Kovuldu"

Daha bir ayeti anlamadan-düşünmeden başka bir ayette çelişki var diyorsun amacının öğrenmek olduğunu düşünemiyorum bu sebepten...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Haberin yok derken yani varda yok takmıyorsun yani

sen şimdi bunuda anlamazsın...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-04-2016, Saat:03:51 PM, Düzenleyen: bekkain.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.