You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir ateistin Tanrı itirafı

Bir ateistin Tanrı itirafı

Forumcu
RE: Bir ateistin Tanrı itirafı
Gene gelmişler...:-)))

dolmuşsun alketa resmen.ne dedim ki ben aâ şimdi Açnışsın eski defterleri Big Grin

İnsanız hepimiz hata yapabiliriz ama hatalarımızı birbirimizin yüzüne tokat atar gibi vurmayalım lütfen.sevelim,sevilelim hayat kısa,zaman hızla akıp geçiyor ve kuşlar...kuşlar kanadı kırık uçuyor alketaaaa...

Hadi istersen çık bir istanbulu tur at gel,bir sakinleş,bir kendine gel.ya da balkona çık bir temiz hava al.kitap oku,örgü ör ne biliyim kafanı dağıtacak bişeler yap işte.

Bak bahar da geldi,çiçekler açacak,otlar yeşerecek,topraktan börtü böcek çıkacak vs. lütfen ama o ben değilim dedim sadece,neden kızıyorsun ki?tanımam etmemde.hemen sinirleniyorsun eski defterleri açıyorsun...ne demiş şair:

Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze?ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?

Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.

En derun kalbi selam dua ve muhabbet ile...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bekkain...konuyu alketaya döndürme...ate ile mücadeleye devam gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ate nerdeki geldi gitti bu kadar mıydı? gülücük)

..

Gecmis defter mi sayin bekkain.
Ne gecmis defteri
Sürekli ayni haraketle guncelliyorsunuz kendinizi.
Yakin zamanda darwinci degil miydiniz.
Capslerinizle dalga geçmiyor muydunuz.
Herkes hata yapar da aliskanlik yapmak baska birsey.
Bana yine gelmediler.
Hic gitmediler ki.

Adami hasta etme Alketa repinize binaen yazilmistir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
alpi dediğiniz kim? başka biriyle mi karıştırdınız ?alpi dediğiniz kim ise,onu tanımıyorum. benim anlamadığım,, siz kuranı baştan sona mealiyle okudunuz mu? sanki okumamış gibisiniz. Akla mantığa uymayan bir sürü ayet var.
hadi açıklayın bakalım,,, talak4 !!! Bence bu ayet bir Yaratıcıdan gelmiş olamaz...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.