You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bilim insanları Kur'andan etkilenip müslüman oldular

-İKRA-

Japonyalı 7 kişilik bir araştırma grubu, kendilerinin şu anda elde ettikleri araştırmaların sonucunu Kur’an-ı Kerim’in
önceden beyan ettiğini öğrenince Müslüman oldular.

Japonyalı grubun Müslüman olma hikayesi bir protein maddesini araştırmayla başladı.

Bu madde çok az miktarda insan ve hayvanların beyninde salgılanmakta ve kükürtle dolu olarak salgılanan bu madde demir ve fosforla karışabilme özelliğine sahip. İnsan bedeni için büyük önem taşıyan bu madde nispi kolesterol düşmesini sağlar ve aynı şekilde kalbi güçlendirmek ve nefes kontrolü için faydalıdır.

İnsanda 15 yaşından sonra salgılanmaya başlayan bu madde 35 yaşına kadar artmakta ve 60 yaşında ise azalmaktadır.

Japonyalı araştırmacılar bitkiler arasında yaşlılık nedenlerini azaltan bu madde hakkında araştırma yapmaya başladılar ve bu maddeyi Kur’an-ı Kerim’in “et-Tin ve ez-Zeytun” olarak adlandırdığı incir ve zeytinde buldular.

Araştırmalar sonucunda incir veya zeytinin yalnız başına insan sağlığı için yeterli olmadığı, doğru olanın ikisinin karıştırılması olduğu ortaya çıktı. Bu Japon bilim adamlarına göre en faydalı yöntem 1 incirle 7 zeytinin tüketilmesiydi.

Daha sonra Arabistan'lı “Taha İbrahim” adındaki bir doktor, Kur’an-ı Kerim’de zeytin kelimesinin 6 defa sarih bir şekilde ve bir defada Müminun Suresinde zımni olarak geçtiğini (yani toplam olarak 7 defa oluyor), İncir kelimesinin ise 1 defa zikredildiğini anlayınca Kur’an-ı Kerim’den topladığı bütün bilgileri Japonyalı araştırmacı gruba gönderdi. Bu bilim adamları bu bilgilerden emin olduktan sonra İslam diniyle müşerref oldular.

maganin.com'dan
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-10-2015, Saat:05:36 PM, Düzenleyen: Zehan.
Kıdemli Üye
RE: Bilim insanları Kur'andan etkilenip müslüman oldular
Bunu okumuştum birde
Hocam Allah(c.c) vakıa süresinde de yıldızların yerine yemin ediyor ve bilirseniz bu büyük bir yemindir diyor.

Bildiğiniz gibi 20yy'dan sonra birtakım teknolojik gelişme ve keşiflerden sonra john mıchel karadelik kavramını ilk kullanan kişidir,

asıl olan birde kuranda tarık adında delen,delip geçen yıldızdan bahs edilir bu yine uzayda sönen yıldızların içine çökmesi,sınırsız yoğunlukta,sıfır hacimde ve 20km çapında karadeliğin,uzayı delmesi,bükmesiylede alakalı bir yemin olabilir mi?vesvesemidir hocam karadelikler koca gezegenleri yutuyor hocam vesvese midir?aydınlatırmısınız...hocam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Hayat sana vesvese miqropskopkarizm
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Sararan ağaç nasıl yeşeriyor. Yeşeren ağaç nasıl sararıyor.Toprağa ekilen ekin nasıl ürün veriyor ve vücutta öldükten sonra nasıl canlı haline dönüşüyor. İşte mucize isteyenler bunların nasıl olduğuna olduğuna baksın.
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.