You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Bilgilendirme
Sitemiz 10.01.2010 ile 14.01.2010 tarihleri arasında bakıma alınmıştır. Bu yüzden forum bir süreliğine kapalı kalmıştır. Bütün işlemler sorunsuz halledilmiş olup gereksiz bütün kayıtlar sistemden silinmiştir.site tekrar aktiftir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-01-2010, Saat:02:01 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
RE: Bilgilendirme
rica ederim herşey sitenin bundan sonra çok daha hızlı ve sorunsuz çalışması için. bi dönem için sitede düşüş olucak kapalı kaldığı için ama uzun vadede çok önemli katkılar yapıcak değişikliklerr yaptım. Ayrıca 2.5 senedir açık sitemiz. yüklediğimiz ve kullanmadığımız gereksiz birsürü şey vardı. hepsi temizlendi. bundan sornası biz üyelere kaldı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bır haftadır falan gıremıyorum artık rahatsızlık benim bılgısayarda dıye dusunmeye baslamıstımgülücük
ememklerıne saglık ekrem,bundan sonra sıte problemsız gıder inşaAllah...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayırlı olsun gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.