You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Bilena
Ağustos ayı üyesi ve forumumuzun çok değerli üyesi bilena hakkındaki görüşlerinizi burada yazabilirsiniz. gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Bilena
hep ıyı seyler yazılıyor uyler hakknda bu bolumlere,bu kuralı degıstırıyorum:D

bılena,hayatımda bu kadar kotu bı hoca tanımadım,ıkı harfı yalnıs yazdık dıye etmedıgını bırakmadı:D yetmedı bırde sıfır verdı:D
hıc kabahatım olmadıgı halde resımler goruntulenemıyor,vıdeo eklemeyemedım dıye bı yerlere yatıp gulmedıgı kaldı:D belkı de guldu kım bılırTongue
kalbım cok pıs kırıldı,duygularım acayıp sekılde ıncındı,oha falan olmaya az kalmıstı kı yarı yoldan dondumTongue Tongue

ustelık sevranın da kotu bı esprısıne esın kaynagı oldu:D daha ne olsunTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-09-2010, Saat:12:46 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Profesör
bılena hakkında duygu ve dusuncelerınızı paylasın demıs,bende paylastımTongue
artık paradıgma kısmını da bundan sonrası belırleyecek:D sımdılık durum bu:D

not yukseltme,takdır etme,rep vs vs gıbı seyler belkı duygu ve dusuncelerımde degısıklık yapabılırTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-09-2010, Saat:12:58 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Profesör
yusufff sen bana yorum yazmadın ben sana küsümmm taam mı )) bunu belirteyim önce))

bilena gülücük seni çok seviyorum gülücük
çok çok degerli biri o benim için...böylee hani birinin yanaklarını sıkmak istersiniz ya öyle bişey iştegülücük şimdi cogu konuda fikirlerimiz aynı ama ilk zamanlar çok fazla aynı görüşte olmasakda o kadar samimi olmasakda ne düşündüğünü ne hissettigini bilmesemde seviyordum zaten...ben kalbim güvenirimgülücük o kime yakınlık duyuyoırsa bilir ki o kişi onu hakediyodur sonra sonra görmeye başladım ki humeyra onu fazlasıyla hakedenlerden..Allah gönlüne göre versin canım bu kalp seni çok seviyorgülücük sakın unutma olar mıgülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Tanımam bilmem. Ama avatarı çok havalı bir tip olma heveslisi gibi gösteriyor :D Ayrıca elindeki makinanın modeli de eski gibi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Bilena duygusal,anlayışlı,araştırmacı,gözlemci özellikle gözlem konusunda birebirdir sizin bir kelimenizden soy ağacınızı bile bulabilirgülücük
Karakteri çok sağlam arkadaşlarımdan birisidir..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.