Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bilena
Bilena
bılena,hayatımda bu kadar kotu bı hoca tanımadım,ıkı harfı yalnıs yazdık dıye etmedıgını bırakmadı:D yetmedı bırde sıfır verdı:D
hıc kabahatım olmadıgı halde resımler goruntulenemıyor,vıdeo eklemeyemedım dıye bı yerlere yatıp gulmedıgı kaldı:D belkı de guldu kım bılır

kalbım cok pıs kırıldı,duygularım acayıp sekılde ıncındı,oha falan olmaya az kalmıstı kı yarı yoldan dondum

ustelık sevranın da kotu bı esprısıne esın kaynagı oldu:D daha ne olsun

artık paradıgma kısmını da bundan sonrası belırleyecek:D sımdılık durum bu:D
not yukseltme,takdır etme,rep vs vs gıbı seyler belkı duygu ve dusuncelerımde degısıklık yapabılır
bilena
seni çok seviyorum 
çok çok degerli biri o benim için...böylee hani birinin yanaklarını sıkmak istersiniz ya öyle bişey işte
şimdi cogu konuda fikirlerimiz aynı ama ilk zamanlar çok fazla aynı görüşte olmasakda o kadar samimi olmasakda ne düşündüğünü ne hissettigini bilmesemde seviyordum zaten...ben kalbim güvenirim
o kime yakınlık duyuyoırsa bilir ki o kişi onu hakediyodur sonra sonra görmeye başladım ki humeyra onu fazlasıyla hakedenlerden..Allah gönlüne göre versin canım bu kalp seni çok seviyor
sakın unutma olar mı
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
yaptım senın konuna yorum
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi