You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bi bakar mısnız...

bi bakar mısnız...

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: bi bakar mısnız...
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deli bu kız yaa fazla bulaşmayınTongue

deli meli ama şeker gibi kız yaaa
ben çok tanımasamda seviyorum
binnuru
ay bende snein aşkından ölüyodum deli nükü kahkaha

melisacım Askimçiçek:rosegulicýn canım aşkım bende seni seviyorum valla

canımsın sende benim deli kız rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: bi bakar mısnız...
sitemizin hızında sorun yok sonuçta ilk zamanlar daha hızlıydı çünkü forum boştu ama şimdi birsürü yüklü program var binlerce konu ve mesaj var sitedeki insan sayısı çok daha fazla ve o yüzden site de yoğunluk var. ayrıca int hızından da kaynaklanan yavaşlamalar oluyor.Bazen saldırı oluyol bunlar yavaşlatıyo yani bi problem yokgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Admin iyi ki gelmiş açıklama yapmış yoksa bu başlık da yolunu şaşırmışTongue
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Admin iyi ki gelmiş açıklama yapmış yoksa bu başlık da yolunu şaşırmışTongue

Çok Fazla Sohbeti Seven Üye Var Sonuç Olarak Her Konu YolunuŞşırıyor !
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sitemizin hızında sorun yok sonuçta ilk zamanlar daha hızlıydı çünkü forum boştu ama şimdi birsürü yüklü program var binlerce konu ve mesaj var sitedeki insan sayısı çok daha fazla ve o yüzden site de yoğunluk var. ayrıca int hızından da kaynaklanan yavaşlamalar oluyor.Bazen saldırı oluyol bunlar yavaşlatıyo yani bi problem yokgülücük

boşaltın siteyi biraz gülücük

açıklma için teşekkür ederim silebilirsiniz zahmet olacak konu yolunu şaşırmasın hemede fazlalık etmesin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
boşaltılabilcek şeyler değilki ama site gayet hızlı bazen bağlantı problemlerinden dolayı yavaşlamalar oluyor hepsi o kadargülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boşaltılabilcek şeyler değilki ama site gayet hızlı bazen bağlantı problemlerinden dolayı yavaşlamalar oluyor hepsi o kadargülücük
Bir çok site yavaş interneti gezin görürsünüz bu forum Gerçekten kayet hızlı
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.