Sigara yüzünden akciğerlerimde sorunlar oluşmaya başladı ve uyurken bile rahat nefes alamamaya başlamıştım, ancak çok şükür bıraktım.
Alkol desek, alkol yüzünden ne hatalar yaptığımı anlatsam bir kitap çıkar ortaya ancak en çok da ailemi karşıma almam, onlara kötü davranmam onları dışlamama neden oldu. Şimdi ise utanarak bakıyorum yüzlerine, onlara her baktığımda, onlara yaptığım kötülükler geliyor aklıma.
En çokta dövmelerimden pişmanım. Resmen damgalanmış oluyorsunuz, herkeste size karşı önyargı oluşuyor, yazları tişört giymeye utanır oldum, kendi bedenimden nefret etmeme sebep oldu, Allah'ın verdiği vücut değiştirilmez denmişti de zamanında dalga geçmiştim. Şimdi anlıyorum, şimdi anlıyorum gerçekten bu tür şeyler güzel olsaydı, Allah bize zaten bağışlardı... Şimdi hayalim olan polisliğe bile giremiyorum, hayallerimi bile aldı elimden. Ancak onları da sildireceğim. Allah'ın izni ile siz kardeşlerimde dua ediniz.
Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim, eğer yanlış yerdeyse doğru yere taşınırsa sevinirim.
güzel haber