Konu basit ve net. Günahlar boyları aşmaya devam ettikçe yeni sayılıcak bir hadise ortalıkta pır dönmekte. Diyorlar ki sivri dilli olma neyine olmayacakmışım benim ve senin dinini kafalarına göre yorumlayacaklar şeytan maskarası olacaklar sonrasındada ben müslümanım diyecekler. Be gafil artık müslüman olduğuna hamd eder duruma geldik ibadetlerimiz olmasada olur durumu.Elbette en başta ibadetteden önce müslümanlık gerek, iman gerek fakat imanı pekiştirecek olan ameller gerek yani ibadet gerek. Aç gözünü arkadaşım. Kısacası diyorum ki çok duyduğun o cümle (Namaz Dinin Direğidir !)
-Ben namaz kılmam ama Allah'a bir bağlıyım bir bağlıyım.
Ne belli ? Namaz yok,oruç yok,kuran yok, sonra bide benim kalbim temiz diye dolaşıcaksın.Kusura bakma namaz kılmayan kişinin kalbinden şüphe duyulur..
Kafamı ve kalbimi tırmalayan bu konuyuda sitemizde alalen paylaşmış bulundum
ağır olduysa af ola ama bazen sertlik gerekdir. Ümmedi Muhammed ateşe gidiyor. Ya sıvazlayarak güzel konuşarak yoldan çekicez,yada ağır konuşup gerekirse bir tokatta nefsine vurarak o ateşden alıcaz .. Feyz,muhabbet,bereket ve nur içinde kalmanız duasıyla esselamü aleyküm.