You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Benim Kalbim Temiz
Bismillahirrahmanirrahim.
Konu basit ve net. Günahlar boyları aşmaya devam ettikçe yeni sayılıcak bir hadise ortalıkta pır dönmekte. Diyorlar ki sivri dilli olma neyine olmayacakmışım benim ve senin dinini kafalarına göre yorumlayacaklar şeytan maskarası olacaklar sonrasındada ben müslümanım diyecekler. Be gafil artık müslüman olduğuna hamd eder duruma geldik ibadetlerimiz olmasada olur durumu.Elbette en başta ibadetteden önce müslümanlık gerek, iman gerek fakat imanı pekiştirecek olan ameller gerek yani ibadet gerek. Aç gözünü arkadaşım. Kısacası diyorum ki çok duyduğun o cümle (Namaz Dinin Direğidir !)
-Ben namaz kılmam ama Allah'a bir bağlıyım bir bağlıyım.
Ne belli ? Namaz yok,oruç yok,kuran yok, sonra bide benim kalbim temiz diye dolaşıcaksın.Kusura bakma namaz kılmayan kişinin kalbinden şüphe duyulur..
Kafamı ve kalbimi tırmalayan bu konuyuda sitemizde alalen paylaşmış bulundum gülücük ağır olduysa af ola ama bazen sertlik gerekdir. Ümmedi Muhammed ateşe gidiyor. Ya sıvazlayarak güzel konuşarak yoldan çekicez,yada ağır konuşup gerekirse bir tokatta nefsine vurarak o ateşden alıcaz ..
Feyz,muhabbet,bereket ve nur içinde kalmanız duasıyla esselamü aleyküm.
İnsan yaşamadıkca şerri , malesef görmüyor rahmaniyeti.
Gözümüzü kapatıp ,gönlümüzü açtık..
Onun o şerefli aşkına diyar diyaAr dolaştık ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Benim Kalbim Temiz
Allah razı olsun.
Kalp güzelse güzel şeyler çıkar.Güzel değilse güzel olamayan şeyler çıkar.O halde kalbim temiz denilince dışarı çıkana bakmak lazımgülücük denilir ki kapta ne varsa taşan odur...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cümlemizden Rabbim razı olsun inşallah gülücük . İşte o kadar hocam kimse birbirini kandırmasın nitekim kanan ancak insan olur Hak Teala şüpesiz herşeyi en iyi gören ve bilendir ..
İnsan yaşamadıkca şerri , malesef görmüyor rahmaniyeti.
Gözümüzü kapatıp ,gönlümüzü açtık..
Onun o şerefli aşkına diyar diyaAr dolaştık ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-06-2014, Saat:05:47 PM, Düzenleyen: gavsının_sofisi.
General
"...-Ben namaz kılmam ama Allah'a bir bağlıyım bir bağlıyım. "

ipimizi biraz bol bırakmışlar

ip bitince nasıl bağlı olduğumuzu öyle güzel göreceğiz ki gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.