Değerli üyeler, derdimi uzun uzun anlatmak istiyorum.
Eskiden sağlam bir imana sahip olduğuma inanıyorum.Taklidi bir iman değil, gerçekten Allah'ı bilerek inanıyordum.Görür gibi inanıyordum adeta.
Allah affetsin namaz kılmazdım, ama Allah'ı o kadar içten, kalben bilirdim ki, onun mutluluğu bambaşkaydı.
Sonra her şey değişti.Vesveseler art arda gelmeye başladı.Son 1 aydır onlarla boğuşuyorum.İmani konularda vesveselere düştüm.İmanımın gitmeye başladığına karar verdim, korktum.Namaza başladım eski imanıma sahip olmak için.Ama vesveseler bitmedi.Çok kısa bir ömür yüzünden koskoca sonsuz bir hayatı mahvetmek istemiyorum.Bunu derken bile ahiretin varlığıyla ilgilu vesveseler geliyor.Allah'ı bilimsel yollarla ispatlayan kitaplar aldım, imanım artsın diye.Risale-i Nur derslerini araştırdım.İslam'ın mantık dışı hiçbir yönü yok.Fakat bunu bildiğim halde vesveseler bitmedi.Devam da ediyor.Sabah uyandığım andan, gece yatana kadar bu düşünceler kafamda.Kendi kendime Allah'ı ispatlamaya çalışıyorum bütün gün.Hayattan koptum.Hiçbir işten zevk alamıyorum.Çıldırmak üzereyim.Tabiri caizse ruh gibi geziyorum.Gerçekten zihnim iflas etmek üzere.Ne yapmamı önerirsiniz?
Allah imanınızı artırsın.Şimdiden sağ olun.